MäklarOfferter

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra alla mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
BetygStjärna4,5/5
Mäklare3
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Välkommen till vårt kontor på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Trollhättan!

Hos oss hittar du duktiga och erfarna fastighetsmäklare som kan Trollhättan och Lilla Edet. Men också samlad kunskap om det som är allra viktigast när du ska göra ditt livs affär: Trygghet och ekonomi. Detta gör också att när du anlitar oss får du maximalt betalt för din bostad då kunskap är nyckeln till en lyckad affär.

Som mäklare får vi hela tiden in önskemål från människor som vill bo i ditt område. Det törs vi säga eftersom vi har ett så brett kontaktnät som ger oss köpare i alla områden. Vi och vårt kontaktnät är till för dig och det hjälper dig att få ut högsta möjliga pris, oavsett om du ska sälja din bostadsrätt, villa eller ditt fritidshus.

Hos oss får du en helhetslösning med fastighetsförmedling, försäkringar, juridik och bolån. Våra fastighetsmäklare har koppling till Länsförsäkringar som ger din köpare snabba besked om förmånliga bankvillkor, vilket gör att vi tillsammans kan genomföra affären i det tempo du önskar. Ett helhetskoncept som du endast hittar under vårt varumärke.

Vi lägger stor vikt vid att säkerställa maximal synlighet för våra försäljningar, vilket är avgörande för att uppnå de bästa försäljningspriserna åt våra kunder. Genom noggrant utformad marknadsföring ser vi till att varje objekt når ut till en bred målgrupp av potentiella köpare. Vi fokuserar på att använda olika marknadsföringskanaler, inklusive digitala plattformar, sociala medier och professionella visuella medel, för att locka intresse och skapa en konkurrenskraftig miljö för försäljningen. På detta sätt arbetar vi strategiskt för att säkerställa att varje försäljning når sin fulla potential och genererar det bästa resultatet för våra kunder.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklare som jobbar här (3)

Mäklare som jobbar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan.

Olof Haraldsson
Olof HaraldssonBrevolof.haraldsson@lansfast.seTelefon073 - 152 19 81
Stjärna4,5/5
Aleksandra Teros
Aleksandra TerosBrevaleksandra.teros@lansfast.seTelefon076 - 003 94 80
Stjärna4,5/5
Mia Mörner
Mia MörnerBrevmia.morner@lansfast.seTelefon073 - 027 21 87

Rekommendationer (3)

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättans mäklare har fått 3 rekommendationer och har ett genomsnittsbetyg på Stjärna4,5 / 5 baserat på 3 omdömen.

Erika C.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Trollhättan

Aleksandra är en dröm att ha som mäklare vid en bostadsförsäljning. Hon var otroligt proffsig genom hela processen och mån om att allt skulle bli bra för både mig som säljare och köparna. Med sin sympatiska personlighet, ärlighet och gedigna kunskap såg hon till att det blev en trygg affär för båda parter. Hon informerade noga om allt man behövde veta vid varje steg. Lyssnade på mina önskemål och gjorde allt för att nå målet jag hade. Den bästa mäklaren jag någonsin varit i kontakt med och skulle varmt rekommendera henne till alla som vill göra en bostadsförsäljning som känns bra!

Erika rekommenderar mäklaren Aleksandra Teros.
Anastasia S.+6 mån.
Sålde fritidshus i Trollhättan

Olof är en trevlig och engagerad mäklare som alltid var tillgänglig. Jag är mycket nöjd.

Anastasia rekommenderar mäklaren Olof Haraldsson.
Bo S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Trollhättan

Olof är en mycket bra mäklare som är duktig på att hålla kontakt och återkoppla under försäljningen. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera han vidare!

Bo rekommenderar mäklaren Olof Haraldsson.
Sälja bostad?
Jämför & hitta bästa mäklaren
Jämför mäklare gratisPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 17100+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Föreningsgatan 18461 30 TrollhättanKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering

Närliggande mäklarkontor

Andra mäklarkontor i samma område.

Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare