Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Föreningsgatan 18 i Trollhättan, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Trollhättan

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Trollhättan
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Karolina Vase mäklare
Karolina Vase

Med ett gott humör och stort driv står jag alltid redo för nya utmaningar. Att få hjälpa till med just er bostadsaffärer är ett betydelsefullt uppdrag som grundar sig i ömsesidigt förtroende, kunskap...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Karolina Vase
Nathalie Wessling mäklare
Nathalie Wessling

Mitt främsta mål som mäklare är att sätta dig som kund främst och se efter dina behov och önskemål. Jag strävar efter att ge dig en så trygg och smidig affär som möjligt. Att ha Länsförsäkringar bakom mig gör att jag kan erbjuda en smidig affär med allt under ett tak, med bank, försäkring och fastighetsmäklare.

Mäklare Nathalie Wessling
Olof Haraldsson mäklare
Olof Haraldsson

Jag är en driven och tillgänglig mäklare med målet att ni ska bli helnöjda med er bostadsaffär.

Mäklare Olof Haraldsson
Mia Mörner mäklare
Mia Mörner

Med över 13 år inom servicebranschen vet jag vikten av att vara tillmötesgående och lyssna på mina kunders önskemål och förhoppningar. Kommunikation är A och O och något jag lägger stor vikt vid. Jag förespråkar en öppen, rak och kontinuerlig kontakt under hela försäljningsprocessen. Kunden ska känna att de fick det där lilla extra och att affären blev som de hoppats på.

Mäklare Mia Mörner

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Trollhättan.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
Föreningsgatan 18
46130 Trollhättan

trollhattan@lansfast.se

0520-494930

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.