Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Föreningsgatan 18 i Trollhättan, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Trollhättan

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Trollhättan
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Angelica Almqvist mäklare
Angelica Almqvist

Att arbeta som fastighetsmäklare innebär att alltid ha kunden i fokus och erbjuda bästa möjliga service för att just din bostadsaffär ska bli din bästa affär. Med stort engagemang och fokus på kvalitet och trygghet strävar jag hela tiden efter att överträffa mina kunders förväntningar. Mitt mål är att du blir så nöjd att du vill arbeta med mig igen vid nästa bostadsaffär och rekommendera mig...

Mäklare Angelica Almqvist
Nathalie Wessling mäklare
Nathalie Wessling

Mitt främsta mål som mäklare är att sätta dig som kund främst och se efter dina behov och önskemål. Jag strävar efter att ge dig en så trygg och smidig affär som möjligt. Att ha Länsförsäkringar bakom mig gör att jag kan erbjuda en smidig affär med allt under ett tak, med bank, försäkring och fastighetsmäklare.

Mäklare Nathalie Wessling

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Trollhättan.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
Föreningsgatan 18
46130 Trollhättan

trollhattan@lansfast.se

0520-494930

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.