Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kista & Tensta

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kista & Tensta

4,6 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kista & Tensta

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Borgarfjordsgatan 19 i Kista, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Kista!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Kista & Tensta
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Daniel Danielsson

Hej, Mitt namn är Daniel Temiz och jag jobbar som fastighetsmäklare. Jag är en glädjespridare som bidrar med mycket energi och kompetens. Jag strävar alltid efter kundens bästa och har en förmåga att alltid överträffa kundens förväntningar genom mitt stora engagemang och min mångåriga säljerfarenhet som säljare.

Mäklare Daniel Danielsson
Mäklarbild saknas
Jony Eliyo

Jony Eliyo är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll, Viksjö, Kista och Tensta.

Mäklare Jony Eliyo
Mäklarbild saknas
Romeo Amsieh

Romeo Amsieh är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll, Viksjö, Kista och Tensta.

Mäklare Romeo Amsieh
Mäklarbild saknas
Daniella Georges

Daniella Georges är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter i Danderyd, Järfälla, Kista och Tensta.

Mäklare Daniella Georges
Mäklarbild saknas
Samir Masoud

Samir Masoud är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kista och Tensta.

Mäklare Samir Masoud

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Kista och mäklare i Tensta.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kista & Tensta
Borgarfjordsgatan 19, 164 53 Kista
17744 Kista

kista@lansfast.se

08-128 601 00

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kista & Tensta?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.