MäklarOfferter
Jessica Palm
BetygStjärna5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Jag vill att du som säljare ska bli 100 % nöjd i din bostadsaffär och jobbar stenhårt för en lönsam och smidig lösning genom kvalitativt arbete och fokus på detaljer. Du som kund ska få känna en trygghet genom hela processen - med vetskapen om att jag jobbar för att just du ska få ut högsta möjliga slutpris!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Jessica Palm, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Jessica Palm samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Jessica säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har en gedigen grund med tio år i branschen och har flertalet gånger fått utmärkelser för min höga kundnöjdhet - för både säljare & köpare samt högsta slutpriserna på årsbasis avseende bostadsrätter och villa. Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Jag jobbar alltid hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld snabbt, tryggt och till ett högt försäljningspris.

Du finner mig alltid tillgänglig på telefon, mail och sms, så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Våra bostäder marknadsförs på de stora boportalerna och brett via digitala lösningar. Bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida, Hemnet och vidare i digitala kanaler med annonsering på sociala medier, NWT och VF.
Vi skickar även ut direktreklam i samband med publicering och visning.

Utöver detta stora marknadsföringspaket, matchar jag även bostaden i vårt väl uppdaterade spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt, blir meddelade om just din bostad.

Bostadsbilderna tas av en professionell husfotograf och vi har även möjlighet att styla bostaden via inredningsstylister. Har du ytterligare önskemål kring marknadsföring så ordnar jag givetvis detta också.

Rekommendationer (11)

Jessica Palm har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 11 omdömen
Lisa I.+6 mån.
Sålde villa på Hammarö

Jessica är en helt enastående bra mäklare som vi varmt kan rekommendera vidare. Trevlig och ingav stort förtroende.

Malin S.+6 mån.
Sålde villa på Hammarö

Jessica Palm var trevlig, kunnig och hade ett stort kontaktnät och hon ingav förtroende i försäljningsprocessen. Rekommenderar henne vidare!

Annelie P.+6 mån.
Sålde radhus/parhus på Hammarö

Jag blev jättenöjd med Jessica Palm som mäklare, hon var bra på alla sätt, hela hennes personlighet och hennes sätt att sköta försäljningen. Hon var helt underbar! Rekommenderar varmt.

Anders B.+6 mån.
Sålde villa på Hammarö

Kan inte ge annat än ett toppbetyg till Jessica Palm, för hon var riktigt bra! Har man roligt på jobbet så gör man ett bra jobb, och det märktes verkligen på Jessica och hennes entusiasm. Hon var engagerad, insatt, trovärdig och lätt att snacka med. Jessica skötte det jättebra och vi blev supernöjda!

Lämna omdöme

Här mäklar Jessica Palm

Jessica jobbar som mäklare i Karlstad, Kil, Forshaga, Grums och Hammarö.

Objekttyper

Jessica förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Jessica erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Jessica

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Jessica

Jessica Palm är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
Stjärna4,9/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling KarlstadÖstra Torggatan 8, 652 24 KarlstadBrev karlstad@lansfast.seTelefon 054 - 775 16 55
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare