Monika Spajic, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hisingen
Toppmäklare

Monika
Spajic
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Visa Monikas rekommendationer

Om Monika Spajic

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Monika?

Jag har från starten i min mäklarkarriär fokuserat helhjärtat på Göteborg Hisingen. Målsättningen jag har är genom god kunskap och en kämparglöd som sticker ut från mängden bygga långsiktiga relationer och göra dig trygg i din bostadsaffär.
Som hjälp har vi ett otroligt gott samarbetet mellan Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Bank och Försäkring var vi kan erbjuda våra kunder allt de behöver i sin bostadsaffär; mäklare, lånelöfte och försäkring.

Ska du sälja din bostad och värdesätter personanpassad service, då har du hittat rätt.

Vad skiljer Monika Spajic från andra mäklare?

Jag älskar förhandling och hanterar varje uppdrag som om den vore min egen bostad. Jag jobbar ständigt under högt tempo och drivs av att överträffa mina kunders förväntningar, därför lämnar jag aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.
Vi har har haft Sveriges nöjdaste kunder fyra år i rad!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det har sagts att alla vägar bär till Hisingen, och det ligger något i det – råkar du köra fel i Göteborg, är det lätt hänt att du hamnar just här. Inget fel på det tycker vi, för Hisingen är en jättebra plats – Sveriges femte största ö faktiskt, skild från fastlandet av Göta älv, med kring 150 000 invånare. Nästan en tredjedel av göteborgarna bor alltså här, och stortrivs. Det är storstad och skärgård på en gång, havsnära förstås, och alltid något att se eller göra för den som vill. Och här finns minsann ingen anledning att vara husvill, för vill du ha hus – eller bostadsrätt, eller fritidsboende – så finns det här, i skiftande miljöer, alltid nära till allt det andra. Som marknadsledande aktör på Hisingen besitter vi ett stort kontaktnät och har väldigt många köpklara spekulanter.

Hur marknadsför Monika sina bostadsförsäljningar?

Vi lägger mycket resurser på marknadsföringen då det generar mer spekulanter, vilket i sin tur förbättrar förutsättningarna att få så bra betalt som möjligt. Som marknadsledande aktör på Hisingen besitter vi ett stort kontaktnät och har många köpklara spekulanter. Dessa kontaktas alltid inför försäljning.
Vidare satsar vi på alltifrån duktiga stylister, proffsfotografer, direktreklam i området, fönsterskyltning, digital media såsom Facebook och Instagram, vår egna hemsida lansfast.se samt Hemnet m.fl.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-12-21.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Monika säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Monika erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Monika Spajic
är mäklare på

Är du Monika Spajic?
Logga in och redigera din presentation här.