MäklarOfferter
Monika Spajic
BetygStjärna5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Jag har från starten i min mäklarkarriär fokuserat helhjärtat på Göteborg Hisingen. Målsättningen jag har är genom god kunskap och en kämparglöd som sticker ut från mängden bygga långsiktiga relationer och göra dig trygg i din bostadsaffär.
Som hjälp har vi ett otroligt gott samarbetet mellan Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Bank och Försäkring var vi kan erbjuda våra kunder allt de behöver i sin bostadsaffär; mäklare, lånelöfte och försäkring.

Ska du sälja din bostad och värdesätter personanpassad service, då har du hittat rätt.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Monika Spajic, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Monika Spajic samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Monika säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag älskar förhandling och hanterar varje uppdrag som om den vore min egen bostad. Jag jobbar ständigt under högt tempo och drivs av att överträffa mina kunders förväntningar, därför lämnar jag aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.
Vi har har haft Sveriges nöjdaste kunder fyra år i rad!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi lägger mycket resurser på marknadsföringen då det generar mer spekulanter, vilket i sin tur förbättrar förutsättningarna att få så bra betalt som möjligt. Som marknadsledande aktör på Hisingen besitter vi ett stort kontaktnät och har många köpklara spekulanter. Dessa kontaktas alltid inför försäljning.
Vidare satsar vi på alltifrån duktiga stylister, proffsfotografer, direktreklam i området, fönsterskyltning, digital media såsom Facebook och Instagram, vår egna hemsida lansfast.se samt Hemnet m.fl.

Rekommendationer (23)

Monika Spajic har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 23 omdömen
Kristoffer A.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Göteborg

Monika utförde arbetet på ett bra sätt, lyssnade mycket på mina tankar om försäljningen och kom med råd om hur vi skulle gå tillväga på bästa sätt. Övergripande ett professionellt bemötande och agerande från mäklaren.

Hannes F.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Rambergsstaden

Jag känner mig väldigt nöjd med Monika. Trevlig, engagerad och otroligt ihärdig. Hon kämpade på bra och lyckades sälja till ett bra pris mitt i denna tuffa marknad.

Laura V.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Rambergsstaden

Jag är väldigt nöjd med Monika. Trevlig och tar sin tid för att förklara allt, samt väldigt hjälpsam. Vi har uppskattat att hon var så otroligt lyhörd. Hon rekommenderas varmt.

Petri S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Kvillebäcken

Monika var jätte professionell och jobbade på bra under en väldigt seg marknad. Hon var duktig på att återkoppla och höll oss väl uppdaterade med relevant fakta. Vi är väldigt nöjda.

Lämna omdöme

Här mäklar Monika Spajic

Monika jobbar som mäklare i Göteborg.

Objekttyper

Monika förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt

Arvodestyper

Monika erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Monika

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Monika

Monika Spajic är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

KronaToppmäklare jobbar här
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Hisingen
Stjärna4,8/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling HisingenWieselgrensplatsen 31, 417 12 GöteborgBrev hisingen@lansfast.seTelefon 031 - 41 06 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare