Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg

Föreställ dig en stad, en lagom stor stad, rik på såväl äldre som yngre avtryck i arkitekturen, där monumentala praktverk samsas med intima gathus, en grönskande stad som blickar ut över havet från både hamnar, promenader och ständer. Just det: Helsingborg. Sveriges åttonde stad, Skånes andra, och världens bästa tycker vi som bor här. Kommunikationerna är värdiga en större storstad, med flera Europavägar, knutpunkt för regional, lokal och nationell tågtrafik och färjetrafik till den stora grannen i väster, Danmark. Vi har tre större flygplatser i närheten, Ängelholm-Helsingborgs flygplats, Malmö City Airport och förstås Copenhagen Airport. Näringslivet blomstrar, liksom kulturlivet, staden är stadd i stark utveckling. Och så är det fotbollslaget såklart!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Helsingborg
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Caroline Hanell mäklare
Caroline Hanell

Jag arbetar med villor och bostadsrätter i Helsingborg med omnejd. Att köpa och sälja bostad är som alla vet en av de största affärerna man gör i sitt liv. När jag då får förtroendet att hjälpa till...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Caroline Hanell
Camilla Lundblad mäklare
Camilla Lundblad

Jag är en tävlingsinriktad glädjespridare som jobbar kreativt och noggrant för att hitta rätt köpare som ser värdet just i din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris.

Mäklare Camilla Lundblad
Mathias Ek mäklare
Mathias Ek

Jag har arbetat som mäklare sedan 2007 och jobbar med villor, radhus, bostadsrätter och kommersiella fastigheter. Jag har samlat på mig en stor massa erfarenheter under denna tid som man som säljare kan dra nytta av i framförallt olika förhandlingssituationer för att nå bästa möjliga resultat som säljare.

Mäklare Mathias Ek
Linda Sandstedt mäklare
Linda Sandstedt

Jag drivs av att göra affärer och få riktigt nöjda kunder! Det är viktigt för mig att du som uppdragsgivare ska få absolut bästa slutpris och en smidig affär och att din köpare känner sig trygg i sitt bostadsköp.

Mäklare Linda Sandstedt
Maria Pettersson mäklare
Maria Pettersson

Anlita mig om du vill ha en mäklare med stor erfarenhet och ett brett nätverk. Jag brinner för mitt arbete, älskar att ha med människor att göra, intresserad av heminredning och arkitektur. Har god social kompetens och funkar bra med alla typer av människor.

Mäklare Maria Pettersson
Simon Iversen mäklare
Simon Iversen

Jag strävar efter en trygg affär från början till slut och att leverera högsta möjliga slutpris i varje enskild affär. Du som säljare kan alltid lita på att jag som mäklare utför jobbet med hög kvalitet och att du kontinuerligt blir informerad om alla viktiga steg i processen.

Mäklare Simon Iversen
Kim Nyman mäklare
Kim Nyman

Mitt namn är Kim Nyman och jag är verksam fastighetsmäklare här i sundets pärla på vårt fina kontor på Sundstorget. Jag är född och uppvuxen i Helsingborg som jag innerligt tycker är en fantastiskt fin stad med stor variation både på bostadsmarknaden men också i kommunen generellt vad gäller natur och kultur. Mitt stora idrottsintresse är något som jag har med mig i arbetet och vill alltid få...

Mäklare Kim Nyman
Mäklarbild saknas
Anna Carlsson

Anna Carlsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Helsingborg.

Mäklare Anna Carlsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Helsingborg.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
Sundstorget 8
25106 Helsingborg

helsingborg@lansfast.se

042-6339810

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.