Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kungsgatan 28 i Varberg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Varberg!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Varberg
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Niklas Knutsson mäklare
Niklas Knutsson

Att byta bostad är en stor händelse i livet och att få förtroendet att hjälpa till och vägleda kunderna genom denna process ser jag som ett stort privilegium. Det är inte turen som avgör en lyckad...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Niklas Knutsson
Marie Fallan Emanuelsen mäklare
Marie Fallan Emanuelsen

Marie Fallan Emanuelsen är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Varberg.

Mäklare Marie Fallan Emanuelsen
Mäklarbild saknas
Patrik Albertsson

Patrik Albertsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Varberg.

Mäklare Patrik Albertsson
Mäklarbild saknas
Mathias Larsson

Mathias Larsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Varberg.

Mäklare Mathias Larsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Varberg.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
Kungsgatan 28
43244 Varberg

varberg@lansfast.se

0340-50 19 00

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.