Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

4,7 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv är ett lokalt mäklarkontor med sju mäklare. Kontoret är en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.
Våra fastighetsmäklare som är ansvariga lotsar dig genom hela bostadsaffären med fokus på trygghet och ekonomi.

Som mäklare får vi hela tiden in önskemål från människor som vill bo i ditt område. Det törs vi säga eftersom vi har ett så brett kontaktnät som ger oss köpare i alla områden. Vi och vårt kontaktnät är till för dig och det hjälper dig att få ut högsta möjliga pris, oavsett om du ska sälja din bostadsrätt, villa eller ditt fritidshus.

Hos oss får du en helhetslösning med fastighetsförmedling, försäkringar, juridik och bolån. Våra fastighetsmäklare har koppling till Länsförsäkringar som ger din köpare snabba besked om förmånliga bankvillkor, vilket gör att vi tillsammans kan genomföra affären i det tempo du önskar. Ett helhetskoncept som du endast hittar under vårt varumärke.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Kungälv
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Tove Pernhult mäklare
Tove Pernhult

Driven, skicklig och engagerad beskriver mig i tre utmärkta ord. Det bästa jag vet är att få prestera och leverera det absolut bästa resultatet till både er som skall sälja och köpa bostad. Med...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Tove Pernhult
Mathilda Hansson mäklare
Mathilda Hansson

Jobbet som mäklare är det roligaste jag gjort och det skapar många spännande möten. Som person är jag driven i allt jag företar mig, detta betyder att mina kunder, både säljare och köpare, känner trygghet, får snabb service med snabb återkoppling och en fast hand att hålla i från första mötet tills deklarationen är inlämnad. Jag ger mig aldrig förrän vi uppnått bästa möjliga resultat! Tidigare...

Mäklare Mathilda Hansson
Claes-Johan Olsson mäklare
Claes-Johan Olsson

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar alltid efter att hitta rätt köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få det högsta möjliga slutpriset!

Mäklare Claes-Johan Olsson
Yvonne Karlsson mäklare
Yvonne Karlsson

Det viktigaste för mig som fastighetsmäklare är att ge trygg vägledning till både säljare och köpare i en affär som kan vara livsavgörande. Jag brinner för mäklaryrket och lägger ner min själ för att nå bästa möjliga resultat i varje affär vilket resulterar i återkommande kunder och många rekommendationer vilket jag är oerhört tacksam över.

Mäklare Yvonne Karlsson
Matilda Lindström mäklare
Matilda Lindström

Jag sätter dig som kund i fokus och med stort engagemang tar jag mig an uppdraget. Lyhördhet, flexibilitet och gedigen kunskap ligger till grund för vår gemensamma affär!

Mäklare Matilda Lindström
Karin Rolland mäklare
Karin Rolland

Varje dag har jag förmånen att hjälpa till med ett av livets viktigaste (och roligaste) beslut. Med stark vilja och största ödmjukhet är min önskan att genomföra detta så bra som möjligt. Jag lägger stort fokus på personligt engagemang och lyhördhet för mina kunders specifika önskemål. Det viktigaste är att få nöjda kunder och uppnå ett gemensamt förtroende och bästa möjliga resultat. Så tveka...

Mäklare Karin Rolland
Mäklarbild saknas
Alexander Bjurenlind

Alexander Bjurenlind är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kungälv.

Mäklare Alexander Bjurenlind

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Kungälv.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Gymnasiegatan 4
44234 Kungälv

kungalv@lansfast.se

0303-18050

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.