Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

4,8 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, gård, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sandgärdsgatan 5 i Växjö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Växjö!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Växjö
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Kim Gromer mäklare
Kim Gromer

Engagerad mäklare med god lokalkännedom.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Kim Gromer
Jonas Hellström mäklare
Jonas Hellström

Husdrömmar som ska förverkligas och nya hem som ska skapas. För mig är lyckliga kunder alltid målet – oavsett om du är säljare eller köpare.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Jonas Hellström
Tobias Lundgren mäklare
Tobias Lundgren

Mycket uppskattad mäklare som gillar att göra trygga bostadsaffärer. Tobias är lyhörd, social, positiv och anlitar du denna glädjespridare som din mäklare är planering, tydlighet och hårt arbete...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Tobias Lundgren
Daniella Isaksson mäklare
Daniella Isaksson

Jag levererar alltid äkta engagemang och har god insikt om bostadsmarknaden. Att många av mina kunder återvänder när det är dags att röra på sig igen, ser jag som ett kvitto på att det jag gör är rätt.

Mäklare Daniella Isaksson
Marcus Axbo mäklare
Marcus Axbo

Vill du veta hur en duktig mäklare ser ut? Titta på Marcus. Vann nyligen över sina svenska mäklarkollegor i Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings egen säljtävling, bara en sån sak. Familjen, hemmet och träningen förgyller hans lediga tid.

Mäklare Marcus Axbo
Alexander Franzén mäklare
Alexander Franzén

Bostadsaffären är troligtvis den största affären du gör, här uppstår känslor men även stora beslut. Med min kunskap och trygghet så hjälper jag dig genom affären med stort engagemang och arbete - allt för att nå det bästa resultatet för alla parter.

Mäklare Alexander Franzén
Peter Stillman mäklare
Peter Stillman

Jag har 30 års erfarenhet av förmedling av bostäder. Jag ser till att du bäst betalt för din bostad och en trygg affär.

Mäklare Peter Stillman
Theodor Nilsson mäklare
Theodor Nilsson

Som fastighetsmäklare har jag full förståelse för att en bostad inte bara är ett hem. Det är också ett av de största ekonomiska besluten man fattar i sitt liv. För mig är det därför viktigt att möta varje kund på ett lyhört sätt, att sätta mig in i varje kunds specifika behov och önskemål samt skapa en trygg situation för både köpare och säljare.

Mäklare Theodor Nilsson
Mäklarbild saknas
Emelie Pile

Emelie Pile är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Växjö.

Mäklare Emelie Pile
Mäklarbild saknas
Moa Andersson

Moa Andersson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Tingsryd, Konga, Linneryd, Ryd, Urshult, Väckelsång, Älmeboda och Växjö.

Mäklare Moa Andersson
Mäklarbild saknas
Martin Holmquist

Martin Holmquist är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Växjö.

Mäklare Martin Holmquist
Mäklarbild saknas
Peter Bengtsson

Peter Bengtsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar fritidshus, villor i Alvesta, Lessebo, Tingsryd, Uppvidinge och Växjö.

Mäklare Peter Bengtsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Växjö.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
Sandgärdsgatan 5
35115 Växjö

vaxjo@lansfast.se

0470-747400

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.