Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsholmen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsholmen

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsholmen

Vi kan Kungsholmen
Välkommen till bobutiken på Kungsholmen, mycket centralt i Stockholm. Du kan utan vidare promenera hit från centralstationen. Så får du se en del mycket typiska Stockholmsvyer när du ändå håller på. Ett fascinerande faktum om Kungsholmen och Essingeöarna är att de var i stort sett obebyggda fram till 1700-talet, och var för mindre än hundra år sedan en lantlig idyll med små stugor och trädgårdar. Nu pulserar de av storstadsliv och bebyggelse, självklart med fina parker och grönområden i behåll, och bebos av närmare 65 000 människor som av allt att döma trivs väldigt bra. Inte undra på, med fantastiska kommunikationer, landets kanske rikaste storstadsutbud, arkitektonisk charm och Mälarens vatten som närmsta granne.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Kungsholmen
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Emma Holst mäklare
Emma Holst

För att skapa bästa möjliga affär är Emma övertygad om att engagemang, tillgänglighet och driv måste vara ledord genom varje försäljning. Att dessutom jobba lokalt ger henne en fantastisk lokal- samt marknadskännedom just här. Boka in ett möte med Emma för en värdering så berättar hon varför du ska välja just henne till din försäljning!

Mäklare Emma Holst
Erin Kiruk mäklare
Erin Kiruk

JAG KAN MÄKLERI 2012 fick jag min registrering och jag älskar mitt jobb, brinner för försäljning och med att hjälpa båda säljare och köpare till en mycket lyckad affär. Det har gjort att ca 80 % av mina kunder kontaktar mig via rekommendationer, vilket känns jättekul.

Mäklare Erin Kiruk
Tolgay Erdinc mäklare
Tolgay Erdinc

För att skapa bästa möjliga affär är Tolgay övertygad om att engagemang, tillgänglighet och driv måste vara ledord genom varje försäljning. Att dessutom jobba lokalt ger honom en fantastisk lokal- samt marknadskännedom just här. En sak som skiljer Tolgay från andra mäklare är att han är även certifierad elektriker och har många år bakom sig i byggbranschen. Boka in ett möte med Tolgay för en...

Mäklare Tolgay Erdinc
Mäklarbild saknas
Jakob Gustavsson

Jakob Gustavsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Essingen, Fredhäll, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg, Stadshagen och Vasastan.

Mäklare Jakob Gustavsson
Mäklarbild saknas
William Bucaro

William Bucaro är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kristineberg, Kungsholmen, Norrmalm och Vasastan.

Mäklare William Bucaro
Mäklarbild saknas
Magnus Jopevi

Magnus Jopevi är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Botkyrka, Essingen, Fredhäll, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg, Salem, Stadshagen, Tyresö, Vasastan, Vaxholm och Österåker.

Mäklare Magnus Jopevi

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare på Kungsholmen.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsholmen
Fleminggatan 43
11232 Stockholm

kungsholmen@lansfast.se

08-56288620

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsholmen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.