Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Höör
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Micael Arderup mäklare
Micael Arderup

Jag har 25 års erfarenhet från mäklaryrket och är noggrann och målinriktad med ambition att följa en säljare genom hela fastighetsaffären för att självklart få ut det bästa priset men också säkra så att allt går smidigt och tryggt tillväga, från början till slut. Jag strävar alltid efter hög kvalitet och mycket nöjda kunder och är beredd att ge det "lilla extra" i varje affär så att alla...

Mäklare Micael Arderup
Mäklarbild saknas
Lars-Eve Jönsson

Lars-Eve Jönsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, villor i Eslöv, Hörby, Höör och Kävlinge.

Mäklare Lars-Eve Jönsson
Mäklarbild saknas
Johanna Högberg

Johanna Högberg är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hörby, Ludvigsborg, Höör, Hallaröd och Tjörnarp.

Mäklare Johanna Högberg
Mäklarbild saknas
Camilla Axelsson

Camilla Axelsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hörby, Ludvigsborg, Höör, Hallaröd och Tjörnarp.

Mäklare Camilla Axelsson
Mäklarbild saknas
Johanna Sandbring

Johanna Sandbring är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Brunnshög, Eslöv, Gastelyckan, Gunnesbo, Höör, Ideon Pålsjö, Klostergården, Kobjer, Kävlinge, Linero, Lomma, Mårtens Fälad, Möllevången, Nilstorp, Norra Fäladen, Norra Innerstaden, Norra Universitetsområdet, Nöbbelöv, Papegojelyckan, Pilsåker, Professorsstaden,...

Mäklare Johanna Sandbring

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Höör.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör
Nya Torg 3B
24330 Höör

hoor@lansfast.se

0413-559880

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höör?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.