Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromma

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromma

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromma

Välkommen till din lokala mäklare i Bromma.

Bromma: Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på i längden. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Bromma
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Robin Rydén mäklare
Robin Rydén

Att sälja sitt boende är en av livets största affärer. Det är ett förtroendeuppdrag som kräver stort engagemang, hårt arbete och lyhördhet. När jag startade min säljkarriär förstod jag direkt att det var någonting för mig. Känslan av att sälja sin första Jultidning var magisk, där och då tändes gnistan till min brinnande åtrå för att göra affärer! Att det är hårt jobb som krävs för att nå...

Mäklare Robin Rydén
Tobias Sandseth mäklare
Tobias Sandseth

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad- för att du ska få högsta möjliga slutpris.

Mäklare Tobias Sandseth
Anders Norman mäklare
Anders Norman

Jag har en gedigen bakgrund inom försäljning, vilket gör att jag förstår vikten av att ett noggrant och engagerat säljarbete är en förutsättning för en lyckad och lönsam bostadsaffär.

Mäklare Anders Norman
Anton Dahlström mäklare
Anton Dahlström

Att sälja sitt boende är en av livets största affärer. Det är ett förtroendeuppdrag som kräver engagemang, erfarenhet och lyhördhet. Varje försäljning är unik och därför skapar vi tillsammans rätt förutsättningar för just Er. Jag är driven och målinriktad med stor passion för mitt yrke.

Mäklare Anton Dahlström
Jasmine Engberg mäklare
Jasmine Engberg

Jasmine Engberg är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bällsta, Mariehäll, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Smedslätten, Stora Mossen, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda, Åkeslund, Ålsten och Äppelviken.

Mäklare Jasmine Engberg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Bromma.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromma
Brommaplan 403
16876 Bromma

bromma@lansfast.se

08-56288750

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromma?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.