Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på i längden. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Sjöbo
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Hanne Bing mäklare
Hanne Bing

Mitt mål är att alltid göra en så bra och smidig affär för båda parterna! Jag anpassar mig efter kundens önskemål och ger håller en dialog genom hela affären så kunden alltid kan känna sig trygg.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Hanne Bing
Emma Ekberg mäklare
Emma Ekberg

Emma är trovärdig och påläst med stort fokus på försäljningsprocessen. Med glädje och engagemang åtar hon sig stort som smått. Att alltid vara tillgänglig och ge bästa tänkbara service är självklarheter för denna tjej. Fastighetsmäklare i Sjöbo sedan 2012. Stor erfarenhet av alla typer av bostäder med allt från bostadsrätter och fritidshus till villor och stora lantbruk.

Mäklare Emma Ekberg
Johanna Larsson mäklare
Johanna Larsson

Johanna Larsson är en driven och målmedveten Sjöbotjej som alltid har ett leende på läpparna. Med hennes goda lokalkännedom och ett stort intresse för bostadsmarknaden bidrar hon till lyckade och trygga affärer. Med stark motivation utför hon sitt arbete som fastighetsmäklare med ödmjukhet och noggrannhet. Med en positiv inställning, personligt engagemang och en stor lyhördhet vill hon vara med...

Mäklare Johanna Larsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Sjöbo.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
Norregatan 29
27530 Sjöbo

sjobo@lansfast.se

0416-10500

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.