Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta

4,7 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kungsgatan 27 i Avesta, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Avesta!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Avesta
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Henrik Hansson mäklare
Henrik Hansson

Ett av mina främsta mål med en affär är att mina kunder känner sig nöjda till 100%. Som fastighetsmäklare är det viktigt att man förstår att varje bostadsaffär är unik i flera aspekter. Tillsammans med mig skräddarsyr vi din försäljning - för att du ska få högsta möjliga slutpris, snabbt avslut eller vad DU anser viktigt i en försäljning!

Mäklare Henrik Hansson
Ralph Blommé mäklare
Ralph Blommé

Som mäklare i södra Dalarna har jag erfarenhet sedan slutet av 80-talet att hjälpa min kunder att göra en så bra affär som möjligt med högsta kvalitet och högsta möjliga slutpris. Jag jobbar energiskt tills affären är klar och tar även ansvar för efterarbetet.

Mäklare Ralph Blommé
Tommy Kjenslie mäklare
Tommy Kjenslie

Jag har lång erfarenhet och en bakgrund i byggnadsbranschen vilket gynnar båda dig som säljare och bidrar med att skapa förtroende hos presumtiva köpare. Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Tommy Kjenslie
Mäklarbild saknas
Ibra Ibrahimi

Ibra Ibrahimi är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Avesta, Hedemora, Norberg och Sala.

Mäklare Ibra Ibrahimi
Mäklarbild saknas
Jens Wikholm

Jens Wikholm är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Avesta, By Kyrkby, Folkärna, Horndal, Krylbo, Hedemora, Dala-Husby, Garpenberg, Långshyttan, Stjärnsund och Vikmanshyttan.

Mäklare Jens Wikholm

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Avesta.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
Kungsgatan 27
77430 Avesta

avesta@lansfast.se

0226-464343

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.