Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

4,7 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Välkommen till bobutiken på Värmdö, Sveriges vackrast belägna! Tycker vi själva i alla fall. Värmdö står liksom modell för svensk idyll, där den ligger mitt i skärgården. Här finns de grå klipporna, båtlivet, trähusen och den lite karga grönska vi förknippar med skärgårdslivet, bara 20 kilometer från Slussen i Stockholm. Detta präglar förstås tillvaron på Värmdö – på Sveriges sjätte största ö bor drygt 40 000 personer året runt, men mer än 100 000 under sommarmånaderna. Utöver den stora centralön finns här ytterligare över 10 000 öar och i runda slängar 14 000 fritidshus – och såklart massor av fina lägenheter och villor också.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Värmdö
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Simon Persson mäklare
Simon Persson

Genom att vara engagerad, pålitlig och noggrann hjälper jag alltid mina kunder på bästa möjliga sätt genom en trygg försäljningsprocess. Mitt fokus ligger alltid på att nå toppen och jag vill alltid...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Simon Persson
Peter Sundqvist mäklare
Peter Sundqvist

Varje moment i bostadsaffären är viktigt och förtjänar full uppmärksamhet och jag tar mig an varje förmedling med engagemang, noggrannhet, kunskap och inte minst kreativitet. Alla säljare och köpare har sina särskilda behov och visioner, så mitt jobb går mycket ut på att hitta de bästa lösningarna i olika affärer som varierar mycket sinsemellan.

Mäklare Peter Sundqvist
Alexandra Björk mäklare
Alexandra Björk

Jag jobbar med alla typer av fastighetsförsäljningar men har en förkärlek för skärgården. Det viktigaste för mig som mäklare är att bygga ett långsiktigt förtroende och att mina kunder känner sig trygga genom hela affären. Självklart är det roligt att slå prisrekord också, men det bästa betyget jag kan få är kunder som är nöjda och återkommande.

Mäklare Alexandra Björk
Marcus Folmer mäklare
Marcus Folmer

Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2005 och förmedlar alla typer av fastigheter men även bostadsrätter. Det är en spännande uppgift att skräddarsy affären utifrån människors varierande behov och önskemål och jag lägger ner mycket tid på att få högsta kvalitet i detaljerna. Att driva budgivningsprocessen kräver affärsmässighet och en fingertoppskänsla för att nå absolut bästa slutpris.

Mäklare Marcus Folmer
Erik Harder mäklare
Erik Harder

Jag har jobbat som fastighetsmäklare på Värmdö sedan 2009 och jobbar med alla fastighetstyper. Mina bästa verktyg för att få helnöjda köpare och säljare är noggrannhet, kunskap om området och ett gediget engagemang i varje bostadsaffär. Värmdö är verkligen en underbar plats att bo och arbeta på. Jag gillar variationen i jobbet med villor, fritidshus, tomter och lägenheter lika mycket som jag...

Mäklare Erik Harder
Maria Hermansson mäklare
Maria Hermansson

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan år 2012 och förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter. Engagerad, noggrann och påläst är några egenskaper som jag värdesätter högt och som tydligt avspeglas i mitt arbete. Med ett brinnande hjärta för bostadsaffärer och nöjda kunder, så eftersträvar jag alltid lyckade försäljningar och att överträffa mina kunders förväntningar. Att få...

Mäklare Maria Hermansson
Jonas Lönnroth mäklare
Jonas Lönnroth

I min yrkesroll som fastighetsmäklare strävar jag efter att i varje fastighetsaffär erbjuda det lilla extra till kunden. Det innebär att jag kan hålla en extra oplanerad visning och att jag även om det skulle behövas, finnas tillgänglig efter arbetstid. Genom att vara lyhörd och uppmärksamma vad som är viktigt för just dig tillsammans med ett starkt engagemang, arbetar vi för att uträtta en så...

Mäklare Jonas Lönnroth
Christopher Evaldsson mäklare
Christopher Evaldsson

Oavsett vilket område jag arbetar i så uppnår jag genom mitt arbetssätt höga slutpriser och framför allt så får jag objekten sålda i en marknad när andra mäklare inte lyckas.

Mäklare Christopher Evaldsson
Victoria Knaller mäklare
Victoria Knaller

Att byta bostad är för de flesta människor den största affären man gör i livet. Min uppgift är att göra den till ditt livs bästa! I mitt arbete är god kunskap, högsta kvalitet och ett personligt engagemang en självklarhet. Jag har ett genuint intresse för människorna jag möter och jag har alltid målsättningen att överträffa mina kunders förväntningar. Nöjda kunder är det som hela tiden driver...

Mäklare Victoria Knaller
Sophie Palmstierna Eckhéll mäklare
Sophie Palmstierna Eckhéll

Man ska välja mig om man vill ha en engagerad, personlig och påläst mäklare med driv och kunskap om orten. Mötet med mina köpare och säljare är mycket viktigt, jag vill bygga långsiktiga relationer.

Mäklare Sophie Palmstierna Eckhéll
Mäklarbild saknas
Veronica Ek

Veronica Ek är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Värmdö.

Mäklare Veronica Ek
Mäklarbild saknas
Alexander Egebrant

Alexander Egebrant är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Värmdö.

Mäklare Alexander Egebrant

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare på Värmdö.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Odelbergs väg 3
13430 Gustavsberg

varmdo@lansfast.se

08-40305340

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.