MäklarOfferter
Lucas Eriksson
BetygStjärna5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

I varje bostadsaffär strävar jag efter 100% nöjda kunder. Mitt största fokus ligger i att jag ska vara en otroligt påläst mäklare om den bostad jag säljer och om området som bostaden ligger i. En påläst mäklare på visningen gör att spekulanter och framtida köpare känner ett stort förtroende för mig. Det resulterar lättare till en bra budgivning, högt slutpris samt väldigt nöjda köpare och säljare.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Lucas Eriksson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Lucas Eriksson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Lucas säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag startade min mäklarkarriär på Länsförsäkringar fastighetsförmedling i Norrtälje 2016. Blev årets rookie inom Länsförsäkringar fastighetsförmedling Stockholm 2016 och har efter det haft väldigt nöjda kunder och genomfört över 200 bostadsförsäljningar. Jag har i tidigare yrke jobbat som snickare och som säljare innan mina studier startade. Att ha jobbat som snickare innan jag började som fastighetsmäklare gör att jag har väldigt lätt att prata om svåra frågor som kan komma från visningskunder om just byggnader.
Som människa är jag otroligt driven, ödmjuk, ärlig och hjälpsam åt alla i min närhet. Jag driver mig själv till det yttersta varje dag för att överträffa mina kunders förväntningar.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

På det kontor som jag jobbar sticker vi verkligen ut med vår marknadsföring. Att jobba på ett mäklarkontor med den bästa marknadsföringen, samtidigt som jag jobbar med att vara otroligt påläst på visningen gör att jag får sälja mycket bostäder med lyckat resultat varje år. Bostäderna som jag säljer blir oftast också sålda efter första visningen.

Vi marknadsför på Hemnet där vi också har två platser på mäklartipset, vår egen hemsida och vägskyltar till varje bostad vi säljer. Vi jobbar mycket med digital marknadsföring på Facebook och Instagram där annonsen av din bostad når över 10 000 personer. Jag själv jobbar väldigt mycket med mitt egna spekulantregister som varit på tidigare visningar men som ännu ej köpt en bostad. Dessa bjuds in på just din visning om deras önskemål finns i just din bostad.

Bostadsbilderna tas av professionell fotofirma i Norrtälje och Länsförsäkringar har väldigt professionellt material med information om din bostad som spekulanterna får på visningen.

Rekommendationer (14)

Lucas Eriksson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 14 omdömen
Karin B.+6 mån.
Sålde fritidshus i Norrtälje

Lucas är en jätteduktig mäklare. Han är noggrann, väldigt seriös och höll mig uppdaterad genom hela processen.

Madeleine O.+6 mån.
Sålde fritidshus i Norrtälje

Lucas är verkligen en jättebra mäklare. Han är kommunikativ, informativ, engagerad och otroligt hjälpsam. Jag är riktigt nöjd och kan starkt rekommendera honom vidare!

Anna B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Norrtälje

Lucas är en riktig bra mäklare, noggrann, trevlig och tydlig genom hela försäljningen.

Jan S.+6 mån.
Sålde fritidshus i Norrtälje

Lucas var alltid tillgänglig och gav fortlöpande information under försäljningsprocessen. Rekommenderar!

Lämna omdöme

Här mäklar Lucas Eriksson

Lucas jobbar som mäklare i Norrtälje.

Objekttyper

Lucas förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Lucas erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Lucas

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Lucas

Lucas Eriksson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

KronaToppmäklare jobbar här
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje & Roslagen
Stjärna5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje & RoslagenStora Brogatan 7, 761 30 NorrtäljeBrev roslagen@lansfast.seTelefon 0176 - 100 70
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare