Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

4,7 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

I Stenungsund med omnejd samsas ungefär 25 000 personer om ett av Sveriges i särklass vackraste, saltaste och livligaste stycke kust och skärgård. Runt 5000 pendlar in till jobb, och ungefär lika många pendlar ut, huvudsakligen till Göteborg knappt fem mil söderut. Stenungsund är på de flesta sätt centrum för den Bohuslänska skärgården, beläget på fastlandet prick mittemot landskapets största öar Tjörn och Orust. Har du inte varit här? Då är det verkligen dags. Här sitter vi på en plats som erbjuder saltstänkt livskvalitet, med allt vad skärgården kan innebära i form av båtliv, bad och rekreation, ett livaktigt näringsliv, bra service och ett rikt utbud av väldigt bra bostäder av alla slag.

Välkomna till vårt kontor på Sävgatan 5 i Stenungsund. Tveka inte att kontakta mäklarna med nöjdaste kunder för 3 året i rad om du funderar på sälja eller att ni är intresserade av en kostnadsfri värdering!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Stenungsund
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Amanda Dalberg mäklare
Amanda Dalberg

Mitt arbetssätt kännetecknas av stort engagemang, lyhördhet och driv - min målsättning är bästa slutpris och nöjda kunder som utan tvekan rekommenderar mig till nära och kära.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Amanda Dalberg
Malin Eek mäklare
Malin Eek

Efter många år i branschen har jag en erfarenhet och kunnighet som behövs för att kunna hjälpa både köpare och säljare till en lyckad affär. Jag jobbar alltid med att försöka ge kunderna det där lilla mervärdet som gör att man går nöjd ur en affär. Jag tycker att det är viktigt att man som mäklare är engagerad och lyhörd mot sin kunder och har en genuin förståelse för att det är en stor affär att...

Mäklare Malin Eek
Erik Wahlbro mäklare
Erik Wahlbro

Anlitar du mig får du en skicklig, engagerad och handlingskraftig mäklare med fötterna på jorden. Jag har mycket höga ambitioner och med mig bakom rodret kan du känna dig trygg och säker på att jag gör mitt absolut yttersta för att affären ska bli så bra som möjligt för dig! Självklart bor jag själv i STO-regionen (världens bästa plats att bo på!) och har mycket god lokalkännedom.

Mäklare Erik Wahlbro
Johan Sandsten mäklare
Johan Sandsten

Jag har bott i Stenungsunds kommun i många år och har god lokalkännedom. Att jag dessutom brinner för mitt jobb innebär att du få ett stort engagemang från min sida och inte lämnar några detaljer åt slumpen. Jag har ett genuint intresse för affärer och är den mest rekommenderade mäklaren just nu i Stenungsund.

Mäklare Johan Sandsten
Irene Östlund mäklare
Irene Östlund

Med en gedigen högskoleutbildning inom bygg- och fastighetsekonomi, samt ytterligare ett påbyggnadsår med fokus på juridik och fastighetsförmedling, kan jag erbjuda en affärsmässig och pålitlig mäklartjänst. Mitt fokus ligger på att du som skall genomföra en bostadsaffär känner en enorm tillit i att det jag gör är korrekt och att detta medför en trygghet både för säljare och köpare. Min...

Mäklare Irene Östlund
Robin Strand mäklare
Robin Strand

Bostäder har alltid varit mitt största intresse därför ser jag fram emot att hjälpa er genom hela köp och sälj processen fram till ett riktigt bra resultat. Söker ni en driven mäklare som arbetar noggrant och målmedvetet för att uppnå just dina specifika mål har ni hittat rätt.

Mäklare Robin Strand

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Stenungsund.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
Sävgatan 5
44431 Stenungsund

stenungsund@lansfast.se

0303-65930

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.