Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

4,8 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Västra Storgatan 4 i Nyköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Nyköping!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Nyköping
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Victoria Englund mäklare
Victoria Englund

Mitt arbete bygger på hög målmedvetenhet där närvaro och genuint engagemang är ledorden. Ett samarbete med mig speglar ett helhjärtat och professionellt utförande där kunden alltid står i fokus. Mitt...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Victoria Englund
Mäklarbild saknas
Joakim Nilsson

Joakim Nilsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, villor i Nyköping, Enstaberga, Jönåker, Nävekvarn, Stavsjö, Stigtomta, Tystberga, Vrena,...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Joakim Nilsson
Michael Lundholm mäklare
Michael Lundholm

Inom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har jag arbetet under många år och vart med på denna fantastiska resa som Sveriges snabbast växande fastighetsförmedling. Inom dessa år har jag sålt allt från villa, fritidshus, tomt och bostadsrätt vilket gör att jag kan ge dig råd i alla typer av bostadsförsäljningar.

Mäklare Michael Lundholm
Sabina Wedholm Ceder mäklare
Sabina Wedholm Ceder

Min största ambition är att du som säljare ska bli helt nöjd med den process som en bostadsförsäljning innebär.

Mäklare Sabina Wedholm Ceder
Monica Ländin mäklare
Monica Ländin

Min högsta prioritering med mitt arbete i Nyköping och Oxelösund är att mina kunder skall vara återkommande. Det speglas tydligt i mitt engagemang. För mig är varje enskild affär den viktigaste och målet är att både vara personlig och professionell. Jag sätter alltid kundens intresse i första rum - det är en självklarhet!

Mäklare Monica Ländin
Caroline Eriksson mäklare
Caroline Eriksson

Mitt stora fokus ligger på kommunikation, effektivitet och tydlighet. Oavsett situation så relationen mellan mig som mäklare och dig som säljare det som ligger till grund för ett så bra samarbete som möjligt. Varje affär är individuell och vare sig vikten ligger på att det ska gå så fort som möjligt eller att just rätt köpare ska dyka upp strävar jag såklart alltid mot att leverera med högsta...

Mäklare Caroline Eriksson
Andreas Stiglund mäklare
Andreas Stiglund

Vi brinner starkt för mäklaryrket och lägger vår själ i jobbet vilket tydligt framgår i vårt driv, våra höga ambitioner och vår framgång. Vi är typiska tävlingsmänniskor, både som mäklare och privat och drivs av utmaningen att ge er det bästa resultatet. Förra året fick vi förtroendet att förmedla över 450 bostäder genom att skräddarsy den bästa lösningen för varje specifik kund. Vi vill arbeta...

Mäklare Andreas Stiglund
Pär Nilsson mäklare
Pär Nilsson

Med många års erfarenhet på samma marknad är jag väl etablerad på orten.

Mäklare Pär Nilsson
Frida Johansson mäklare
Frida Johansson

Jag är målinriktad och vill att du som säljare skall bli 100% nöjd. Jag lägger även väldigt stor vikt vid att hitta rätt köpare för just ditt objekt så att alla parter blir nöjda - för att du skall få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Frida Johansson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Nyköping.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
Västra Storgatan 4
61124 Nyköping

nykoping@lansfast.se

0155-456510

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.