Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla är ett lokalt mäklarkontor med fyra mäklare. Kontoret är en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Vi lotsar dig genom hela affären med fokus på trygghet och ekonomi.

Vi får hela tiden önskemål från människor som vill bo i ditt område. Det törs vi säga eftersom vi har ett så brett kontaktnät här i Uddevalla som ger oss köpare i alla områden. Vårt kontaktnät är till för dig och det hjälper dig att få ut högsta möjliga pris för din bostadsrätt, villa eller för ditt fritidshus.

Hos oss får du en helhetslösning med fastighetsmäklartjänsten, försäkringar och förmånliga lånevillkor. Genom vår koppling till Länsförsäkringar ger vi din köpare snabba besked om förmånliga bankvillkor, vilket gör att vi tillsammans kan genomföra affären i det tempo du önskar.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Uddevalla
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Rickard Rönnberg mäklare
Rickard Rönnberg

Vi på Länsförsäkringar fastighetsförmedling är Sveriges snabbast växande kedja. Därför är det av stor vikt för mig att hålla en hög standard genom hela processen som genererar i att både säljare och...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Rickard Rönnberg
Tim Axelsson mäklare
Tim Axelsson

Jag fick det stora förtroendet att gå in som franchisetagare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling vilket känns enormt hedrande i Sveriges snabbast växande kedja. Mina tidigare framgångar har främst handlat om hög kundnöjdhet bland både köpare och säljare. Vi är fortfarande i en tillväxtfas och det är nu viktigare än någonsin att varje kund ska vilja bli ambassadör för mig och...

Mäklare Tim Axelsson
David Magnusson mäklare
David Magnusson

En bostadsaffär är inte en dans på rosor och man har så otroligt många funderingar och frågetecken. Jag har arbetat på Länsförsäkringar i 7 år med både bank, försäkring och fastighetsförmedling och egentligen alla de 3 tunga sakerna som avser en bostadsaffär. Personligen hade jag velat anlita en mäklare som då har koll på alla 3 tunga saker som avser kanske mitt livs viktigaste bostadsaffär.

Mäklare David Magnusson
Jonathan Larsson mäklare
Jonathan Larsson

Att sälja en bostad är en av de största ekonomiska affärerna som man gör under sitt liv som privatperson, men även en av de största och känslosamma besluten överhuvudtaget. Jag har jobbat med försäljning i dryga 10 år innan i andra branscher och förstår att varje affär och beslut är unikt och inte likt någon/något annat.

Mäklare Jonathan Larsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Uddevalla.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
Brattgatan 3A
45126 Uddevalla

uddevalla@lansfast.se

0522-14825

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.