Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Caroline Härdfeldt, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Toppmäklare

Caroline
Härdfeldt
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg

Om Caroline Härdfeldt

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Caroline?

Jag är fastighetsmäklare sedan 2008 och det viktigaste för mig som mäklare är vara påläst och engagerad i varje affär, och förstås att ha en bra kontakt med mina kunder. Just kundkontakten är vad jag uppskattar mest med att vara mäklare!

Efter varje affär får våra säljare och köpare möjlighet att betygsätta oss som mäklare och den mäklartjänst som vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling levererar. Att 94 % av mina köpare och säljare väljer att rekommendera mig utan att tveka är ett fint betyg på att den mäklartjänst som jag levererar uppskattas av såväl köpare som säljare.

Mitt mål är att jag ska vara det naturliga valet av mäklare om ni någon gång ska sälja och att ni ska vilja rekommendera mig till era nära och kära.

Vad skiljer Caroline Härdfeldt från andra mäklare?

Jag gillar verkligen mitt jobb, som också är en livsstil. Jag gillar att överträffa kundernas förväntningar och är inte den som ber om ursäkt när jag slår rekord i bostadsrättsföreningar eller marknadsrekord på gatan.

Eftersom jag förmedlar både villor, bostadsrätter, tomter och fritidshus blir mina köpare ofta senare mina säljare antingen genom att jag får hjälpa till direkt med försäljning av deras nuvarande bostad eller att de kontaktar mig den dagen det är dags för flytt.

Hur marknadsför Caroline sina bostadsförsäljningar?

Bilderna är väldigt viktiga för att skapa intresse för bostaden. Här finns möjlighet att få hjälp med styling innan en proffsfotograf fotograferar bostaden. Jag som mäklare guidar er till vad som passar just ert boende.

Jag brukar säga till mina kunder att "bostaden kommer synas bra på marknaden, och ni behöver inte vara oroliga att kunder som söker bostad i ert område missar er försäljning"
Bostaden läggs ut på vår hemsida (www.lansfast.se), Hemnet, m.fl. och matchas i vårt spekulantregister.

Hur kan vi då nå de spekulanter som kanske inte själva vet om att det här boendet passar dem som handen i handsken? Självklart genom en personlig kontakt och tips om att den här bostaden får de inte missa. Vi mäklare på Länsförsäkringar fastighetsförmedling i Örebro samarbetar för att tipsa våra respektive kunder om objekt som kommer in på kontoret. Tidigare visningar brukar också ge oss underlag för att kunna tipsa rätt kunder. Vissa av våra objekt hinner inte ens ut på marknaden!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-09-24.

Caroline säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Hallsberg
 • Laxå
 • Lekeberg
 • Örebro
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Caroline erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
CAROLINES prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Caroline Härdfeldt
är mäklare på

Är du Caroline Härdfeldt?
Logga in och redigera din presentation här.