Milla Barsk, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Luleå
Toppmäklare

Milla
Barsk
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Visa Millas rekommendationer

Om Milla Barsk

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Milla?

Milla är utbildad och har fullständig registrering som fastighetsmäklare sedan 2016 efter studier på Luleå Tekniska Universitet. Hon har sedan dess arbetat med olika typer av bostadsförsäljningar i både Luleå och Boden kommun. Yrket är väldigt varierande där en dag är sig aldrig lik nästa dag vilket Milla uppskattar. Yrket har även höga förväntningar utåt vilket speglas i Millas arbete som fastighetsmäklare. Hon är ambitiös och ser inga hinder, allt går att lösa och varje försäljning skräddarsys efter kundens behov och livssituation. Hennes nytänkande och drift som mäklare samt hennes ambition att göra sitt yttersta för att varje pusselbit ska sättas på plats skapar fantastiska förutsättningar för en lyckad affär. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är unikt med både bank och försäkringsbolag i ryggen, med Länsförsäkringar Norrbotten har vi de bästa förutsättningarna för att hjälpa just dig oavsett om det gäller att köpa eller sälja tomt, fritidshus, bostadsrätt, villa eller lantbruksfastighet. En passionerad och lösningsorienterad fastighetsmäklare med kapacitet från både fastighetsförmedling, bank och försäkringar ger dig som kund en trygg partner i din bostadsaffär.

Vad skiljer Milla Barsk från andra mäklare?

Jag ser mitt yrke som fastighetsmäklare mer som en livsstil vilket gör att du som säljare har en 100 % engagerad och lättillgänglig mäklare som jobbar med varje bostadsförsäljning som om det vore min egna. Du får en lyhörd, flexibel, problemlösande men väldigt angelägen mäklare. Varje försäljningsprocess är den samma men kan ändå skilja sig otroligt mycket, det är dom små detaljerna som jag som fastighetsmäklare måste jobba hårt med som är avgörande i många situationer för att en affär ska bli fulländad. Mitt mål är att alla parter ska bli mycket nöjda när en av livets största affärer går i lås!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare i Luleå & Boden flertalet år känner jag till områdena, jag vet vad både köpare och säljare vill ha. Jag har koll på skolor, promenadstråk, matbutiker m.m. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man riktar in sig till dom.
Med en uppåt gående bostadsmarknad med fortsatt höga slutpriser och hög efterfrågan ser jag en positiv trend framöver.

Hur marknadsför Milla sina bostadsförsäljningar?

Kontakta mig så berättar jag mer än gärna om vår marknadsföring. Den bästa för din bostad!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-04-04.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Milla säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Milla erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Milla Barsk
är mäklare på

Är du Milla Barsk?
Logga in och redigera din presentation här.