Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vällingby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vällingby

4,8 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vällingby

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss. Vi har/har haft Sveriges mest nöjda kunder de senaste 3 åren enligt Svenskt Kvalitetsindex, detta är givetvis något vi är mycket stolta över och nu satsar vi på att få samma utmärkelse för 4:e året i rad.
Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus eller tomt har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ångermannagatan 170 i Vällingby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Vällingby!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Vällingby
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Bo Johansson mäklare
Bo Johansson

Kundnytta, engagemang och hög servicenivå är mina ledord. Det skall löna sig att använda mina tjänster och låta min erfarenhet leda dig som säljare och köpare till en så smidig och problemfri affär...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Bo Johansson
Linda Olin mäklare
Linda Olin

Jag heter Linda Olin och jag är en glad och energifylld norrman som flyttade till Sverige och Vällingby 2000. Numera bor jag i en villa på Vällingbyhöjden tillsammans med två barn, man och vår hund Saffra. Främsta anledningen till att ni skall anlita mig som mäklare är att jag alltid satsar fullt ut i det jag företar mig, något även mina många kunder kan skriva under på och vilket gör att jag har...

Mäklare Linda Olin
Eva Nelléus mäklare
Eva Nelléus

Mitt mål med varje bostadsaffär är att överträffa säljarens förväntningar samt att ge bästa tänkbara service till både säljare och köpare. Jag har många referenser från mina senaste affärer.

Mäklare Eva Nelléus
Mäklarbild saknas
Johanna Eriksson

Johanna Eriksson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Grimsta, Hässelby, Hässelby Strand, Kälvesta, Nälsta, Råcksta, Vinsta och Vällingby.

Mäklare Johanna Eriksson
Mäklarbild saknas
Behrang Jamal

Behrang Jamal är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bromsten, Flysta, Grimsta, Hässelby, Hässelby Strand, Råcksta, Solhem, Sundby, Tensta och Vällingby.

Mäklare Behrang Jamal
Mäklarbild saknas
Oskar Ahlgren

Oskar Ahlgren är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Grimsta, Hässelby, Hässelby Strand, Kälvesta, Nälsta, Råcksta, Vinsta och Vällingby.

Mäklare Oskar Ahlgren

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Vällingby.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vällingby
Ångermannagatan 170
16265 Vällingby

vallingby@lansfast.se

08-409 25 830

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vällingby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.