MäklarOfferter
Andreas Wagiström
BetygStjärna5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

En engagerad fastighetsmäklare som lägger stor vikt vid att både säljare och köpare skall vara 110% nöjda. Jobbar inom Mölndals och Härryda kommun för att kunna dra nytta av samtliga spekulanter som söker bostad över kommungränserna. Har även sen länge ett gott samarbete med Länsförsäkringar Bank vilket innebär att jag har stora möjligheter att få spekulanterna budgivningsklara inför en budgivning, vilket trots allt är den viktigast biten för Er som säljare vid en försäljning.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Andreas Wagiström, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Andreas Wagiström samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Andreas säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har en gedigen byggteknisk erfarenhet. Lägger även stor vikt vid hur man hanterar visning och budgivning för att det skall kännas tryggt för alla parter. Just tryggheten tror jag är det absolut viktigaste i en av människans största affärer, hur kan jag bidra till det? Med engagemang, hjärta, kunskap och det där lilla extra!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi jobbar med en mycket bred form av marknadsföring, alltså inte enbart Hemnet och egen hemsida. Vi individanpassar varje hus efter kundens önskemål men har även förslag på marknadsföringspaket beroende på vilket område man bor i. På Hemnet hittar vi dom som söker varje vecka, men vi försöker även hitta dom som inte är ute och söker varje vecka. Därav lägger vi även stor vikt på riktad marknadsföring på sociala medier så som Facebook och Instagram. Givetvis sitter vi även i skyltfönster, direktreklam, med mera.

Rekommendationer (8)

Andreas Wagiström har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 8 omdömen
Junette L.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Mölndal

Jag är väldigt nöjd med Andreas som skötte min försäljning. Han var alltid tillgänglig och hade ett otroligt gott bemötande. Rekommenderar!

Anders L.+6 mån.
Sålde villa i Lindome

Andreas sköttes sitt jobb enligt min förväntan och det var inga konstigheter under processen. Rekommenderar absolut honom vidare!

Andreas K.+6 mån.
Sålde villa i Mölndal

Andreas hade mycket kunskap om området vilket vi tyckte var viktigt. Han var engagerad och tillmötesgående. Vi blev jättenöjda och rekommenderar honom varmt.

Carolina D.+6 mån.
Sålde villa i Mölndal

Andreas höll oss informerade hela tiden och gav oss en strategisk plan inför försäljningen vilket gjorde att vi kändes trygga genom hela processen. Så nöjda!

Lämna omdöme

Här mäklar Andreas Wagiström

Andreas jobbar som mäklare i Mölndal och Härryda.

Objekttyper

Andreas förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Andreas erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Andreas förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Andreas

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Andreas

Andreas Wagiström är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,7/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mölndal & MölnlyckeFrölundagatan 35D, 431 44 MölndalBrev molndal@lansfast.seTelefon 031 - 87 88 87
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare