Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad

BO BÄTTRE – BÄST! Välkommen till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Halmstad. Det är genom oss Du gör ditt livs kanske största och bästa affär. Vi har en stor marknadsandel av bostadsaffärerna i Halmstad och gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är ingen vanlig fastighetsmäklare. Trygghet, kunnigt och personligt mervärde är tre av våra ledstjärnor. Vi sätter guldkant på varje bostadsaffär och vill att både köpare och säljare ska känna sig nöjda efter uppgörelsen. Förutom traditionella mäklartjänster erbjuds kopplingar inom hela den privatekonomiska kedjan; bolån, sparande, sakförsäkring, pension, placeringar, rådgivning och hjälp med skatter och juridik. Vårt samarbete med Länsförsäkringar borgar för trygghet och garanti. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Halmstad består av 5 mäklare och en administratör. Vår Bobutik finns i centrala Halmstad på Brogatan 20 intill Stora torg. Hos oss finns det alltid plats för ett möte, en god kopp kaffe och lite gott snack… Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är en av Sveriges snabbast växande mäklarkedjor och även i Halland utvecklas rörelsen. Välkomna till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Halmstad. Vi hjälper Dig med boendet; bo, bättre – bäst!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Halmstad
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Kent Lundgren mäklare
Kent Lundgren

Kent Lundgren är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Halmstad, Laholm, Genevad, Hishult, Knäred, Mellbystrand, Skottorp, Skummeslövsstrand, Vallberga, Veinge, Våxtorp och Västkusten.

Mäklare Kent Lundgren
Mäklarbild saknas
Emma Aronsson

Emma Aronsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Halmstad.

Mäklare Emma Aronsson
Mäklarbild saknas
Tomas Nilsson

Tomas Nilsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Halmstad.

Mäklare Tomas Nilsson
Mäklarbild saknas
Stojan Lukic

Stojan Lukic är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Halmstad.

Mäklare Stojan Lukic
Mäklarbild saknas
Patricia Larning

Patricia Larning är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Halmstad.

Mäklare Patricia Larning
Mäklarbild saknas
Kacper Czerniewski

Kacper Czerniewski är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Halmstad.

Mäklare Kacper Czerniewski

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Halmstad.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad
Brogatan 20
30296 Halmstad

halmstad@lansfast.se

035-152800

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Halmstad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.