Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.
Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Tyresö Centrum, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Tyresö!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Våra mäklare

Ankie Björk mäklare
Ankie Björk

Att förmedla hem åt våra kunder är min stora passion. Jag ser varje enskilt uppdrags unika möjligheter och har förmågan att anpassa bostaden mot rätt kundgrupp och marknadsför bostadens förutsättningar så slutpriset sticker ut. Jag lämnar inget åt slumpen och lägger fokus på din försäljning så du blir riktigt nöjd och framförallt – får bäst betalt och en trygg affär. Med branschens starkaste...

Mäklare Ankie Björk

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Tyresö.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö
Vårflodsgatan 25
13540 Tyresö

tyreso@lansfast.se

08-128 60 240

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.