Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg

Vårt mäklarkontor ligger centralt i Trelleborg på Algatan 40. Vi är stolta över att tillhöra en kundägd organisation och är glada över att ha den högsta kundnöjdheten i fastighetsmäklarbranschen (SKI 2016, 2017 och 2018). Kanske är det vår omsorg om kunderna genom livets viktigaste affär och vår lokala närvaro och expertis som gör att vi också är Sveriges mest snabbväxande mäklarkedja. Med kunskap och goda relationer ska vi vara bäst på det vi gör:att skapa trygga bostadsaffärer. med kunniga fastighetsmäklare som har bäst lokal expertis kan vi på bästa sätt stötta kunderna genom livets viktigaste affär.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Trelleborg
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Filip Nilsson

Filip Nilsson är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Svedala, Bara, Klågerup, Trelleborg, Anderslöv, Beddingestrand,...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Filip Nilsson
Therese Lundahl mäklare
Therese Lundahl

Med snart 18 år som mäklare i Trelleborgs kommun får ni genom mig tillgång till kunskap, erfarenhet och lokalkännedom som jag tror få andra mäklare kan erbjuda. Och med Länsförsäkringar i ryggen ger...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Therese Lundahl
Mäklarbild saknas
Ola Lindvall

Ola Lindvall är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Vellinge, Falsterbo, Höllviken och Skanör.

Mäklare Ola Lindvall
Mäklarbild saknas
Maria Lundh

Maria Lundh är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Svedala, Bara, Klågerup, Trelleborg, Anderslöv, Beddingestrand, Klagstorp, Skegrie och Smygehamn.

Mäklare Maria Lundh

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Trelleborg.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
Algatan 53
23142 Trelleborg

trelleborg@lansfast.se

0410-353540

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.