Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, gård, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralgatan 3 i Alvesta, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Alvesta!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Alvesta
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Jonas Hellström mäklare
Jonas Hellström

Husdrömmar som ska förverkligas och nya hem som ska skapas. För mig är lyckliga kunder alltid målet – oavsett om du är säljare eller köpare.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Jonas Hellström
Alexander Franzén mäklare
Alexander Franzén

Bostadsaffären är troligtvis den största affären du gör, här uppstår känslor men även stora beslut. Med min kunskap och trygghet så hjälper jag dig genom affären med stort engagemang och arbete - allt för att nå det bästa resultatet för alla parter.

Mäklare Alexander Franzén
Mäklarbild saknas
Martin Holmquist

Martin Holmquist är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Växjö.

Mäklare Martin Holmquist

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Alvesta.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta
Centralgatan 3
35115 Alvesta

alvesta@lansfast.se

047213030

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alvesta?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.