Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås

4,4 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås

Hos oss hittar du duktiga erfarna fastighetsmäklare som kan Alingsås, Vårgårda och Herrljunga kommun. Men också samlad kunskap om det som är allra viktigast när du ska göra ditt livs affär: Trygghet och ekonomi. Vi är en del av Länsförsäkringar, och vi kan erbjuda dig hjälp med kloka lån, vettiga försäkringar och en mer personlig bankrelation. Det kan betyda mycket om du ska sälja din bostad - och kanske planerar att köpa något nytt. Välkommen till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Alingsås
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Martin André mäklare
Martin André

Jag har arbetat med förmedling av villor och bostadsrätter i Göteborgsregionen och Alingsås sedan 1995. Med engagemang, trygghet och stort kunnande som ledord, är min målsättning hjälpa mina kunder till bästa möjliga resultat och att Länsförsäkringar Fastighetsförmedling skall vara det självklara valet. Med min erfarenhet från fler än 1000 bostadsförsäljningar vet jag vad som krävs för att du...

Mäklare Martin André
Karin Bredegård mäklare
Karin Bredegård

Hos oss hittar du duktiga erfarna fastighetsmäklare som kan Alingsås, Vårgårda och Herrljunga kommun. Men också samlad kunskap om det som är allra viktigast när du ska göra ditt livs affär: Trygghet och ekonomi. Vi är en del av Länsförsäkringar, och vi kan erbjuda dig hjälp med kloka lån, vettiga försäkringar och en mer personlig bankrelation. Det kan betyda mycket om du ska sälja din bostad -...

Mäklare Karin Bredegård
Gregers Winbo mäklare
Gregers Winbo

Som både köpare och säljare önskar man en kompetent, professionell och noggrann mäklare och dessa egenskaper är något mina kunder oftast uttrycker om mig. Jag vill inte ha några lösa trådar före, under eller efter affären. Gör rätt första gången helt enkelt.

Mäklare Gregers Winbo
Linda Segerdahl mäklare
Linda Segerdahl

Som mäklare är jag noggrann, driven och vill alltid ge det lilla extra för att du som säljare ska bli 100% nöjd. Jag fungerar som ett bollplank genom hela processen och gör gärna ett extra hembesök för att ni skall känna er trygg med allt från faktainsamling, styling, deklaration etc. Jag läggar även stor tyngd vid att vara så lättillgänglig som möjligt via telefon och mail för att kunna möta upp...

Mäklare Linda Segerdahl
Peter Eriksson mäklare
Peter Eriksson

Jag vill att man ska använda mig om man vill ha en mäklare som är engagerad och erfaren.

Mäklare Peter Eriksson
Kristoffer Jansson mäklare
Kristoffer Jansson

Med många års erfarenhet är jag en självklara och stabil partner i er bostadsaffär. Jag jobbar drivet, resultatorienterat och med högsta service för att alla skall bli nöjda och trivas!

Mäklare Kristoffer Jansson
Mäklarbild saknas
Amanda Bergman

Amanda Bergman är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Alingsås och Sollebrunn.

Mäklare Amanda Bergman

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Alingsås.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås
Norra Strömgatan 5
44122 Alingsås

alingsas@lansfast.se

0322-63 64 63

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.