Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Munkfors

Fastighetsbyrån Munkfors

5 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Välkommen till oss i Munkfors i natursköna Klarälvdalen!
Vi förmedlar villor, fritidshus, jord- och skogsfastigheter, bostadsrätter samt kommersiella och industrifastigheter i Munkfors kommun där vi har många års erfarenhet av orten och mäkleri.

Att sälja/köpa en fastighet är oftast en av de största affärerna man gör i livet och vi lägger stor vikt vid personligt engagemang och skräddarsyr varje uppdrag efter våra kunders enskilda behov. Vårt nära samarbete med Swedbank gör att vi kan ge dig en trygg och omsorgsfullt skött fastighetsaffär.

Vi arbetar aktivt med samtliga kunder både före, under och efter bostadsbytet, vilket innebär trygghet genom hela affären. Detta har gett goda resultat - Vi är idag Sveriges mest anlitade mäklare. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar angående er blivande fastighetsaffär.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Munkfors
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Martin Backlundh mäklare
Martin Backlundh

Martin är en av två som driver Fastighetsbyrån Sunne, har en examen i fastighetsekonomi och har jobbat som fastighetsmäklare sedan 2011. Martin är född och uppvuxen i Lysvik. Det bästa med jobbet är den dagliga kontakten med alla sorters människor. Känslan när man gjort en kund nöjd utifrån deras behov och önskemål är underbar. Privat läggs mycket tid hemma på gården samt en del tid på...

Mäklare Martin Backlundh
Mäklarbild saknas
Anders Setherberg

Anders Setherberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, villor i Munkfors, Ransäter, Sunne, Gräsmark, Lysvik, Rottneros, Västra Ämtervik och Östra Ämtervik.

Mäklare Anders Setherberg
Mäklarbild saknas
Maria Johansson

Maria Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Munkfors, Ransäter, Sunne, Gräsmark, Lysvik, Rottneros, Västra Ämtervik och Östra Ämtervik.

Mäklare Maria Johansson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Munkfors.

Fastighetsbyrån Munkfors
Storgatan 31
68630 Sunne

munkfors@fastighetsbyran.se

0565-13335

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Munkfors?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.