Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Täby

Fastighetsbyrån Täby

5 av 5 i betyg

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Täby
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Eva Lundström mäklare
Eva Lundström

RESULTATINRIKTAD, POSITIV OCH ENGAGERAD Gedigen kunskap och en önskan att överträffa kundernas förväntningar gör att jag har nöjda och återkommande kunder samt många rekommendationer. Jag har mäklat sedan 2003 och bott på Kungsholmen i flera år. Med driv, trygghet, lyhördhet och stort personligt engagemang hjälper jag dig att göra ditt livs största affär riktigt lyckad från början till slut....

Mäklare Eva Lundström
Mäklarbild saknas
Christian Kaireus

Christian Kaireus är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark, Viggbyholm, Österåker, Husarö, Ingmarsö, Ljusterö, Stockholms skärgård, Åkersberga och Österskär.

Mäklare Christian Kaireus
Mäklarbild saknas
Marie-Louise Giertz

Marie-Louise Giertz är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark och Viggbyholm.

Mäklare Marie-Louise Giertz
Mäklarbild saknas
Michel Warnie De Humelghem

Michel Warnie De Humelghem är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark och Viggbyholm.

Mäklare Michel Warnie De Humelghem
Mäklarbild saknas
Emelie Windstam

Emelie Windstam är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark och Viggbyholm.

Mäklare Emelie Windstam
Mäklarbild saknas
Christoffer Stendahl

Christoffer Stendahl är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark och Viggbyholm.

Mäklare Christoffer Stendahl
Mäklarbild saknas
Daniel Anderson

Daniel Anderson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark och Viggbyholm.

Mäklare Daniel Anderson
Mäklarbild saknas
Arvid Sjöquist

Arvid Sjöquist är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark och Viggbyholm.

Mäklare Arvid Sjöquist
Mäklarbild saknas
Rasmus Kollberg

Rasmus Kollberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Täby, Erikslund, Gribbylund, Näsbypark och Viggbyholm.

Mäklare Rasmus Kollberg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Täby.

Fastighetsbyrån Täby
Esplanaden 19
18334 Täby

taby@fastighetsbyran.se

08-638 09 90

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Täby?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.