Fastighetsbyrån Uppsala

Fastighetsbyrån Uppsala

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Uppsala

Fastighetsmäklare i Uppsala sedan 2002
Fastighetsbyrån har funnits i Uppsala i många år. Med åren har vi fått förtroendet att förmedla många bostäder, både i stadskärnan och utanför. Många har upptäckt Uppsalas charm, med både universitet och ett rikt kulturliv bara en dryg halvtimme från huvudstaden. Här finns vackra promenadstråk, mysiga caféer, bra shopping – och så klart Fastighetsbyrån. Hos oss väntar ett 20-tal mäklare och medarbetare på att hjälpa dig till ditt livs affär! Söker du ett boende i Uppsalas närområden finns vi också i Knivsta och Bålsta.

Vid din sida hela vägen
Hos Fastighetsbyrån i Uppsala får du engagerad hjälp hela vägen, på det sätt just du behöver. Våra mäklare arbetar målmedvetet för dig i varje steg i din bostadsaffär. Detta kan vi göra tack vare nära samarbete med Swedbank, Familjens jurist och andra partner. För dig som ska sälja lovar vi en stark marknadsföring av din bostad. Är du blivande köpare kan du få hjälp att hitta drömboendet genom att finnas med i vårt spekulantregister. Att göra en bostadsaffär kan vara nervöst, men vi finns vid din sida!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Uppsala
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Adrian Javaher mäklare
Adrian Javaher

Jag har nio års erfarenhet som toppresterande säljare. Med ett starkt engagemang och en noggrannhet för varje affär strävar jag alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar. Detta engagemang och noggrannhet har gett resultat i from av att jag blivit utsedd till Sveriges samt Uppsalas mest rekommenderade mäklare.

Mäklare Adrian Javaher
Benjamin Alizadeh mäklare
Benjamin Alizadeh

Benjamin är en glädjespridare som delar med sig av sin energi till alla som han möter, det bästa han vet är att överträffa förväntningar och kunna ge förutsättningar som man knappt trodde var möjliga. Han har arbetat med försäljning i nästan tio år och förmedlar ditt hem som att det vore hans eget. Detta betyder för dig att du får en mäklare som ger allt i varje moment och lämnar ingenting åt...

Mäklare Benjamin Alizadeh
Dilek Sirén mäklare
Dilek Sirén

Beskrivs ofta som professionell, tydlig och driven. En som alltid strävar lite högre varje gång, vilket stämmer väldigt bra in på mig. Detta beror nog på att det bästa med mitt yrke är att leverera ett bra resultat! Jag tror starkt att resultat beror på arbetet som ligger bakom! Jag brinner för det jag gör och har en otrolig ansvarskänsla för mina uppdrag. För mig är förtroendet från mina...

Mäklare Dilek Sirén
Mäklarbild saknas
Amir Ekbatani

Amir Ekbatani är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Amir Ekbatani
Mäklarbild saknas
Johan Gelin

Johan Gelin är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Johan Gelin
Mäklarbild saknas
Cornelia Widmark

Cornelia Widmark är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Cornelia Widmark
Mäklarbild saknas
Alex Baz

Alex Baz är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Solna, Bergshamra, Frösunda, Järva, Järvastaden, Råsunda, Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Alex Baz
Mäklarbild saknas
Peter Olsson

Peter Olsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Peter Olsson
Mäklarbild saknas
Robert Johansson

Robert Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Robert Johansson
Mäklarbild saknas
Kristofer Hamberg

Kristofer Hamberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Kristofer Hamberg
Mäklarbild saknas
Rebecca Odhe

Rebecca Odhe är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Uppsala, Almunge, Björklinge, Bälinge, Järlåsa, Knutby, Skyttorp, Storvreta, Vattholma och Vänge.

Mäklare Rebecca Odhe
Mäklarbild saknas
Tim Abrizeh

Tim Abrizeh är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Tim Abrizeh
Mäklarbild saknas
Adam Heikkilä Jonsson

Adam Heikkilä Jonsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Enköping, Heby, Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala, Älvkarleby och Östhammar.

Mäklare Adam Heikkilä Jonsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Uppsala.

Fastighetsbyrån Uppsala
Drottninggatan 7
75320 Uppsala

uppsala@fastighetsbyran.se

018-56 96 00

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Uppsala?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.