Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Nykvarn

Fastighetsbyrån Nykvarn

4,8 av 5 i betyg

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Nykvarn
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Danny Ishak mäklare
Danny Ishak

Att arbeta för Fastighetsbyrån var ett självklart val. Företaget står för trygghet, affärsmässighet och engagemang vilka är faktorer jag värdesatte högt. Det som motiverar mig i mitt yrke är att arbeta med människor och skapa förutsättningar för att lösa en bra bostadsaffär. För mig är en bra bostadsaffär att hitta rätt köpare som värdesätter bostaden lika högt som säljaren. För mig är det...

Mäklare Danny Ishak
Mäklarbild saknas
Daniel Varli

Daniel Varli är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Nykvarn, Södertälje, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo och Mörkö.

Mäklare Daniel Varli
Mäklarbild saknas
Filip Källström

Filip Källström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nykvarn, Södertälje, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo och Mörkö.

Mäklare Filip Källström
Mäklarbild saknas
Linda Holmström

Linda Holmström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nykvarn, Södertälje, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo och Mörkö.

Mäklare Linda Holmström
Mäklarbild saknas
Thomas Aslan

Thomas Aslan är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nykvarn, Södertälje, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo och Mörkö.

Mäklare Thomas Aslan
Mäklarbild saknas
Paulina Uebel

Paulina Uebel är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Nykvarn, Södertälje, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo och Mörkö.

Mäklare Paulina Uebel
Mäklarbild saknas
Nathalie Hammarström

Nathalie Hammarström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nykvarn, Södertälje, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo och Mörkö.

Mäklare Nathalie Hammarström
Mäklarbild saknas
William Bemarre

William Bemarre är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, villor i Nykvarn, Södertälje, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo och Mörkö.

Mäklare William Bemarre
Mäklarbild saknas
Adam Klingblom

Adam Klingblom är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gnesta, Nykvarn, Södertälje och Trosa.

Mäklare Adam Klingblom
Mäklarbild saknas
Andreas Ersson

Andreas Ersson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Gnesta, Nykvarn, Södertälje och Trosa.

Mäklare Andreas Ersson
Mäklarbild saknas
Sanna Magnusson

Sanna Magnusson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Gnesta, Nykvarn, Södertälje och Trosa.

Mäklare Sanna Magnusson
Mäklarbild saknas
Rebecka Jänkälä

Rebecka Jänkälä är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gnesta, Nykvarn, Södertälje och Trosa.

Mäklare Rebecka Jänkälä

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Nykvarn.

Fastighetsbyrån Nykvarn
Centrumvägen 4 B
15530 Nykvarn

nykvarn@fastighetsbyran.se

08-552 402 50

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Nykvarn?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.