Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Åre

Fastighetsbyrån Åre

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Åre

Vi ligger hela tiden i framkant för att ge dig den allra bästa mäklartjänsten. Självklart med digitala live-visningar och kan stolt slå oss på bröstet då ingen annan mäklare är så digitaliserade som vi. Vår digitala köp- och säljcoach underlättar oavsett var i världen du befinner dig.

Varje år genomför vi massor av affärer inne i Åre by och med dess stora kommun. Det ger oss bra kännedom om de olika närområdena och utvecklingen på Åres bostadsmarknad. Vi värdesätter en personlig och direktkontakt med våra kunder, för att skapa de bästa förutsättningarna i varje affär. Vi vill att du som köper eller säljer en bostad via oss ska känna dig trygg och även göra ditt livs bästa bostadsaffär.

Vårt kontor ligger mitt i byn efter byns paradgata, mitt i bruset där vi träffar mängder av kunder. Vårt spekulantregister är fyllt till både höjden och bredden med personer som drömmer om att köpa boende i fjällvärlden. Chansen är med andra ord stor att vi redan har en köpare på just ditt objekt.

På vårt mäklarkontor i Åre har vi har ett nära samarbete med Swedbank och närliggande kontor inom kedjan, allt för att kunna hjälpa dig med de flesta typer av frågor. En del av Sveriges ledande mäklarkedja

Fastighetsbyrån har cirka 270 kontor och 1 800 medarbetare över hela landet. Tillsammans förmedlar vi en fjärdedel av landets bostäder. Som Sveriges mest anlitade mäklare och en mäklartjänst som inte lämnat något åt slumpen kan vi erbjuda dig som vill sälja din bostad de bästa förutsättningar för en lyckad affär.

Har du frågor kring bostadsmarknaden i Åre eller vill du veta värdet på din egen bostad? Hör av dig till oss så guidar vi dig rätt.

Varmt välkommen till Fastighetsbyrån i Åre

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Åre
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Kristoffer Henriksson mäklare
Kristoffer Henriksson

Stort engagemang och jobbar stenhårt för att just du ska bli nöjd.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Kristoffer Henriksson
Kerstin Bergström mäklare
Kerstin Bergström

Nöjda kunder är A och O för mig vilket har visat sig genom åren med många rekommendationer och flertalet återkommande kunder.

Mäklare Kerstin Bergström
Mäklarbild saknas
Lena Sandström

Lena Sandström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Åre, Bydalen, Duved, Hallen, Järpen, Mattmar, Mörsil, Storlien, Undersåker och Vålådalen.

Mäklare Lena Sandström
Mäklarbild saknas
Andreas Askebäck

Andreas Askebäck är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Åre, Bydalen, Duved, Hallen, Järpen, Mattmar, Mörsil, Storlien, Undersåker och Vålådalen.

Mäklare Andreas Askebäck

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Åre.

Fastighetsbyrån Åre
Årevägen 109
83752 Åre

are@fastighetsbyran.se

0647-509 70

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Åre?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.