Fastighetsbyrån Södertälje

Fastighetsbyrån Södertälje

4,8 av 5 i betyg

Fastighetsbyrån Södertälje
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Danny Ishak mäklare
Danny Ishak

Att arbeta för Fastighetsbyrån var ett självklart val. Företaget står för trygghet, affärsmässighet och engagemang vilka är faktorer jag värdesatte högt. Det som motiverar mig i mitt yrke är att arbeta med människor och skapa förutsättningar för att lösa en bra bostadsaffär. För mig är en bra bostadsaffär att hitta rätt köpare som värdesätter bostaden lika högt som säljaren. För mig är det...

Mäklare Danny Ishak
Mäklarbild saknas
Filip Källström

Filip Källström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Södertälje, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo och Mörkö.

Mäklare Filip Källström
Mäklarbild saknas
Daniel Varli

Daniel Varli är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Nykvarn, Södertälje, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo och Mörkö.

Mäklare Daniel Varli
Mäklarbild saknas
Thomas Aslan

Thomas Aslan är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nykvarn, Södertälje, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo och Mörkö.

Mäklare Thomas Aslan
Mäklarbild saknas
Jenny Magnefelt

Jenny Magnefelt är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Botkyrka, Alby, Fittja, Grödinge, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba, Uttran, Huddinge, Fullersta, Länna, Segeltorp, Skogås, Stuvsta, Trångsund, Vårby, Salem och Rönninge.

Mäklare Jenny Magnefelt
Mäklarbild saknas
Linda Holmström

Linda Holmström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nykvarn, Södertälje, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo och Mörkö.

Mäklare Linda Holmström
Mäklarbild saknas
Paulina Uebel

Paulina Uebel är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Nykvarn, Södertälje, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo och Mörkö.

Mäklare Paulina Uebel
Mäklarbild saknas
William Bemarre

William Bemarre är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, villor i Södertälje, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo och Mörkö.

Mäklare William Bemarre
Mäklarbild saknas
Isabelle Aikio

Isabelle Aikio är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Södertälje, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo och Mörkö.

Mäklare Isabelle Aikio
Mäklarbild saknas
Andreas Ersson

Andreas Ersson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Gnesta, Nykvarn, Södertälje och Trosa.

Mäklare Andreas Ersson
Mäklarbild saknas
Sanna Magnusson

Sanna Magnusson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Gnesta, Nykvarn, Södertälje och Trosa.

Mäklare Sanna Magnusson
Mäklarbild saknas
Rebecka Jänkälä

Rebecka Jänkälä är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gnesta, Nykvarn, Södertälje och Trosa.

Mäklare Rebecka Jänkälä
Mäklarbild saknas
Adam Klingblom

Adam Klingblom är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gnesta, Nykvarn, Södertälje och Trosa.

Mäklare Adam Klingblom
Mäklarbild saknas
Said Said

Said Said är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nacka.

Mäklare Said Said
Mäklarbild saknas
Nathalie Hammarström

Nathalie Hammarström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Södertälje, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo och Mörkö.

Mäklare Nathalie Hammarström
Mäklarbild saknas
Sebastian Rosenberg

Sebastian Rosenberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Nykvarn, Södertälje, Enhörna, Hölö, Järna, Mölnbo och Mörkö.

Mäklare Sebastian Rosenberg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Södertälje.

Fastighetsbyrån Södertälje
Storgatan 7
15172 Södertälje

sodertalje@fastighetsbyran.se

08-550 604 50

www.fastighetsbyran.se

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Södertälje?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis