Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Falköping

Fastighetsbyrån Falköping

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Falköping

Fastighetsbyrån i Falköping är vi fyra registrerade fastighetsmäklare och tillsammans har vi över 40 års erfarenhet inom branschen. Dessutom är vi Falköpings mest anlitade mäklare! Fast vår storlek har ingen betydelse i sig. Det är vår goda lokalkännedom, stora kontaktnät, långa erfarenhet från många olika försäljningar och vår höga kundnöjdhet som är vår styrka. Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor kring ditt bostadsbyte!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Falköping
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Geraldine Andersson mäklare
Geraldine Andersson

Genom mitt tidigare arbete på bank så har jag stor erfarenhet av kundkontakt och service. Att hjälpa mina kunder på bästa sätt genom att vara ett stöd och kunna ge råd i kanske deras största affär, både för säljare och köpare. Jag är positiv och försöker se möjligheterna i varje förmedling. Jag är noggrann och engagerad, egenskaper som jag har märkt att jag har stor nytta av. Trygghet,...

Mäklare Geraldine Andersson
Åsa Sterner mäklare
Åsa Sterner

Mötet med människor i kombination med affärsmässighet och boende är min drivkraft i mitt yrke som fastighetsmäklare. Det är en utmaning och glädje att få vägleda köpare och säljare genom deras bostadsaffär som ibland är en av livets största affär.

Mäklare Åsa Sterner
Lena Persson mäklare
Lena Persson

Jag är mån om att du som säljare ska få bästa möjliga affär och jag strövar efter att hitta spekulanter som ser värdet i just din bostad. Varje affär är unik för mig och jag anpassar upplägget på förmedlingen utifrån just dina önskemål. Mitt mål är att både säljare och köpare ska känna sig trygga och få den bästa vägledningen genom en av livets kanske största affär!

Mäklare Lena Persson
Jennifer Andersson mäklare
Jennifer Andersson

Har varit på Fastighetsbyrån Falköping sedan hösten 2011 och trivs jättebra – vi är ett härligt gäng och det är en spännande bransch att jobba i. Mina arbetsuppgifter är väldigt varierade, jobbar som fastighetsmäklare men också mycket administrativt på kontoret. Det är oftast mig ni får en första kontakt med via telefon/mail eller då ni kommer in till kontoret.

Mäklare Jennifer Andersson
Jonas Ragnarsson mäklare
Jonas Ragnarsson

Jag har inte bara engagemanget för att kunna hjälpa dig med helheten, utan även den kompetens och erfarenhet som krävs för att du ska känna dig trygg igenom ditt livs största affär!

Mäklare Jonas Ragnarsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Falköping.

Fastighetsbyrån Falköping
Storgatan 7-9
52142 Falköping

falkoping@fastighetsbyran.se

0515-13425

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Falköping?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.