Hanna Bengtsson, Mäklare på Fastighetsbyrån Arvika

Hanna
Bengtsson
Mäklare på Fastighetsbyrån

5 av 5 i betyg
Visa Hannas rekommendationer

Om Hanna Bengtsson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Hanna?

En bostadsaffär är bland de största affärerna man gör i livet. Jag har förmånen att dagligen få vara en del av den processen och tror mig veta att gott samarbete och en engagerad mäklare är en av ingredienserna för att nå en lyckad bostadsaffär. Jag är noggrann och lägger god tid åt varje kund och varje försäljning.

Vad skiljer Hanna Bengtsson från andra mäklare?

Jag anser mig vara en professionell och engagerad mäklare med en hög servicegrad och tycker om att ge det lilla extra för varje kund. Målet är alltid att leverera en trygg och smidig process för både köpare och säljare. Du finner mig alltid tillgänglig på telefon/sms och mail, så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig. Dessutom har jag fördelen att jobba tillsammans med ett starkt team där vi hjälps åt för att kunderna ska få den bästa upplevelsen under denna viktiga affär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att jobba som fastighetsmäklare i Arvika kommun är väldigt varierande och roligt. Jag förmedlar allt ifrån mindre torpställen och fritidshus till bostadsrätter och dyra villor. Det gör att jag har ett stort spekulantregister och kommer i kontakt med alla typer av köpare och säljare, det gör mitt jobb till spännande och utvecklande och ingen dag är den andra lik!

Hur marknadsför Hanna sina bostadsförsäljningar?

Vi har en bred spridning av våra annonser och självklart använder vi annonsplatser som Hemnet och norska sidan finn.no. Matchning i spekulantregister, delvis tidningsannonser samt på sociala medier. Själva bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida www.fastighetsbyran.se/arvika. Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och jag tar fram ett snyggt och professionellt marknadsmaterial. Vi anpassar oss alltid efter kundens önskemål och kan skräddarsy marknadsföringen utifrån våra uppdragsgivares behov.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-22.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Hanna säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Hanna erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Hanna Bengtsson
är mäklare på

Är du Hanna Bengtsson?
Logga in och redigera din presentation här.