Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Trelleborg

Fastighetsbyrån Trelleborg

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Trelleborg

Fri värdering
0410-155 50
Funderar du på att flytta till Trelleborg? Närhet till havet och kontinenten, goda förbindelser till Malmö och både mysig stadskärna och lantligt lugn - i Trelleborg finns det något för alla!

Vi på Fastighetsbyrån vet att varje bostadsaffär, köpare och säljare är unik och vi arbetar alltid utifrån era förutsättningar och önskemål för att nå en så fördelaktig affär som möjligt, för alla inblandade. Eftersom vi är del i Sveriges största mäklarkedja kan vi erbjuda alla fördelar som det ger samtidigt som vi har full koll på vårt område och ett starkt lokalt nätverk.

Ska du sälja kan vi ge dig en fri värdering av din bostad och vill du köpa nytt ger vi gärna råd och svarar på frågor utan förbehåll. Kom gärna förbi vårt kontor eller kontakta oss för att ställa dina frågor kring bostad och boende i Trelleborg!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Trelleborg
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

David Strand mäklare
David Strand

För att få en smidig och trygg affär där både du som säljare och även köparen kommer vara mer än nöjda. Jag är lyhörd, påläst och engagerad genom hela affären. Jag älskar att få förverkliga bostadsdrömmar för mina kunder och såklart gör jag alltid allt för att du som säljare ska få bäst betalt!

Mäklare David Strand
Mäklarbild saknas
Daniel Östman

Daniel Östman är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Trelleborg, Anderslöv, Beddingestrand, Klagstorp, Skegrie och Smygehamn.

Mäklare Daniel Östman
Mäklarbild saknas
Annika Öberg

Annika Öberg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Trelleborg, Anderslöv, Beddingestrand, Klagstorp, Skegrie och Smygehamn.

Mäklare Annika Öberg
Mäklarbild saknas
Rebecka Wihlborg

Rebecka Wihlborg är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Trelleborg, Anderslöv, Beddingestrand, Klagstorp, Skegrie och Smygehamn.

Mäklare Rebecka Wihlborg
Mäklarbild saknas
Anesa Crnovrsanin

Anesa Crnovrsanin är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Trelleborg, Anderslöv, Beddingestrand, Klagstorp, Skegrie och Smygehamn.

Mäklare Anesa Crnovrsanin
Mäklarbild saknas
Maximilian Hant

Maximilian Hant är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Trelleborg, Anderslöv, Beddingestrand, Klagstorp, Skegrie och Smygehamn.

Mäklare Maximilian Hant

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Trelleborg.

Fastighetsbyrån Trelleborg
C B Friisgatan 1
23142 Trelleborg

trelleborg@fastighetsbyran.se

0410-155 50

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Trelleborg?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.