Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Kalix

Fastighetsbyrån Kalix

5 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Här samarbetar mäklare, assistenter och stylister för att vi skall kunna säkerställa att våra bostäder uppmärksammas på bästa möjliga sätt. Därför lägger vi också mycket tid och energi på förberedelser innan bostaden marknadsförs, vilket vi tydligt ser påverkar försäljningsprocessen positivt. Vi har helt enkelt kunskapen och resurserna för att våra kunder ska få de allra bästa förutsättningarna för en riktigt bra försäljning.

Hos oss är vi pålästa, kunniga och har god lokalkännedom. Vill du veta vad din bostad är värd, hur prisutvecklingen eller intresset för att köpa i just ditt område ser ut, så tveka inte att kontakta oss. Här i vår norra region finns vi i Kalix, Övertorneå och Överkalix.

Fastighetsbyrån samarbetar bland annat med, Hemnet, Sjöhem och Anticimex för att nämna några. Vi stödjer även aktivt BRIS, Sveriges Stadsmissioner samt SOS Barnbyar Sverige.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Kalix
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Therese Stjärnesund mäklare
Therese Stjärnesund

Jag vill att du som säljare ska vara 100% nöjd med din bostadsaffär och strävar alltid efter att hitta den perfekta köparen som ser möjligheterna till just din bostad. För att du som säljare ska få...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Therese Stjärnesund
Mäklarbild saknas
Anna-Kristina Lidström Karlsson

Anna-Kristina Lidström Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kalix, Båtskärsnäs, Kalix-Nyborg, Karlsborgsverken, Morjärv, Påläng, Risögrund, Sangis, Töre, Överkalix, Lansjärv, Övertorneå, Hedenäset, Juoksengi och Pello.

Mäklare Anna-Kristina Lidström Karlsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Kalix.

Fastighetsbyrån Kalix
Strandgatan 15
95233 Kalix

kalix@fastighetsbyran.se

0923-165 50

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Kalix?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.