Lotta Svensson Mäklare på Fastighetsbyrån

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Lotta?

Jag är enligt mina tidigare säljare och köpare påläst, trygg och ärlig - väl så viktiga värdeord när det kommer till en av de största affärerna vi gör som privatpersoner. Ser fram emot ditt samtal!

Vad skiljer Lotta Svensson från andra mäklare?

Jag levererar i alla led- bra betalt hög servicenivå och nöjda köpare. Skillnaden på mig och mina konkurrenter är sättet jag hanterar verktygen jag har till min hjälp genom att vara anställd på Sveriges största fastighetsbyrå. Besök gärna mina visningar innan du bokar ett möte så lovar jag att du inte blir besviken.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har varit aktiv mäklare sedan 2004 med fokus på Centrala Hisingen Tuve Backa Kärra med närområden sedan 2013. Jag är även bosatt i området vilket ger mig god kunskap men öven en fingertoppskänsla för hur marknaden förändras. Jag följer den noga och har ambitionen att ha stenkoll på även det konkurenterna förmedlar. Allt för att ge dig som säljare bäst service.

Hur marknadsför Lotta sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför på alla befintliga kanaler med fokus på Fastighetsbyrån.se samt Hemnet. Dock är en av mina styrkor mitt stora nätverk På Hisingen där jag både bor och förmedlar bostäder - främst Villa/Radhus.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-09-22.

LOTTA SÄLJER
Objekttyper
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
LOTTA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Lotta Svensson har 1 rekommendation

Alla rekommendationer är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga rekommendationer från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Lotta till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Lotta

LOTTA JOBBAR PÅ

Är du Lotta Svensson?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis