Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Arvika

Fastighetsbyrån Arvika

5 av 5 i betyg

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Arvika
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Hanna Bengtsson mäklare
Hanna Bengtsson

En bostadsaffär är bland de största affärerna man gör i livet. Jag har förmånen att dagligen få vara en del av den processen och tror mig veta att gott samarbete och en engagerad mäklare är en av ingredienserna för att nå en lyckad bostadsaffär. Jag är noggrann och lägger god tid åt varje kund och varje försäljning.

Mäklare Hanna Bengtsson
Adam Falk mäklare
Adam Falk

Jag sätter alltid kunden i centrum och har som mål att du efter en affär med mig ska känna att Adam överträffade dina förväntningar. Det viktigaste för mig som fastighetsmäklare är att du känner dig trygg och nöjd med mig under hela försäljningsprocessen. Detta genom att bland annat lägga mycket kraft på att vara påläst, ständigt återkopplande och enkel att få tag på.

Mäklare Adam Falk
Mäklarbild saknas
Katarina Nyberg Grabner

Katarina Nyberg Grabner är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar fritidshus, radhus, villor i Arvika, Brunskog, Edane, Glava, Gunnarskog, Klässbol, Mangskog, Eda, Charlottenberg, Koppom, Skillingsfors och Åmotfors.

Mäklare Katarina Nyberg Grabner
Mäklarbild saknas
Per Nilsson

Per Nilsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Arvika, Brunskog, Edane, Glava, Gunnarskog, Klässbol, Mangskog, Eda, Charlottenberg, Koppom, Skillingsfors och Åmotfors.

Mäklare Per Nilsson
Mäklarbild saknas
Bengt Anderson

Bengt Anderson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Arvika, Brunskog, Edane, Glava, Gunnarskog, Klässbol, Mangskog, Eda, Charlottenberg, Koppom, Skillingsfors och Åmotfors.

Mäklare Bengt Anderson
Mäklarbild saknas
Sandra Svensson

Sandra Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån i Arvika, Eda, Filipstad, Forshaga, Grums, Hagfors, Hammarö, Karlstad, Kil, Kristinehamn, Munkfors, Storfors, Sunne, Säffle, Torsby och Årjäng.

Mäklare Sandra Svensson
Mäklarbild saknas
Niklas Ingemarsson

Niklas Ingemarsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Arvika, Brunskog, Edane, Glava, Gunnarskog, Klässbol, Mangskog, Eda, Charlottenberg, Koppom, Skillingsfors och Åmotfors.

Mäklare Niklas Ingemarsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Arvika.

Fastighetsbyrån Arvika
Storgatan 31
67131 Arvika

arvika@fastighetsbyran.se

0570-144 20

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Arvika?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.