Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Vasastan

Fastighetsbyrån Vasastan

5 av 5 i betyg

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Vasastan
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Robert Ljungström

Robert Ljungström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Robert Ljungström
Mäklarbild saknas
Anna Johansson

Anna Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Anna Johansson
Mäklarbild saknas
Anna Hansson

Anna Hansson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Anna Hansson
Mäklarbild saknas
Daniel Staaf

Daniel Staaf är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Daniel Staaf
Mäklarbild saknas
Gabriella Anderek

Gabriella Anderek är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Gabriella Anderek
Mäklarbild saknas
Matteus Merzinger

Matteus Merzinger är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Matteus Merzinger
Mäklarbild saknas
Filip Abrizeh

Filip Abrizeh är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Kungsholmen, Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Filip Abrizeh
Mäklarbild saknas
Otilia Håkansson

Otilia Håkansson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Otilia Håkansson
Mäklarbild saknas
Sam Roshandel

Sam Roshandel är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Abrahamsberg, Akalla, Alvik, Aspudden, Bagarmossen, Bandhagen, Beckomberga, Björkhagen, Blackeberg, Botkyrka, Bredäng, Bromma Kyrka, Bromsten, Bällsta, Danderyd, Djurgården, Ekerö, Eneby, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Essingen, Fagersjö, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset, Flysta, Fredhäll, Fruängen,...

Mäklare Sam Roshandel
Mäklarbild saknas
Andreas Ångström

Andreas Ångström är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Andreas Ångström

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Vasastan.

Fastighetsbyrån Vasastan
Karlbergsvägen 40
11327 Stockholm

vasastan@fastighetsbyran.se

08-31 59 00

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Vasastan?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.