Kenan Hasanoglu, Mäklare på Fastighetsbyrån Malmö

Kenan
Hasanoglu
Mäklare på Fastighetsbyrån

5 av 5 i betyg
Visa Kenans rekommendationer

Om Kenan Hasanoglu

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Kenan?

2015 valde jag att fokusera på att bilda ett brett kontaktnät av både köpare och säljare. Jag såg potentialen i Malmö och vilken fantastisk utveckling staden har möjligheten att göra. Genom att träffa många kunder och se många bostäder har jag byggt upp en gedigen erfarenhet om olika hem. Det året blev jag årets rookie och har sedan dess presterat på en hög nivå. Med en genomsnittlig försäljning om ca 80 bostäder per år har det tagit mig till att jag tog hem titeln årets mäklare 2018 och 2019. Det året fick jag även möjligheten att bli delägare i Fastighetsbyrån Malmö med start 2019.

Jag sätter alltid höga mål på mig och min omgivning, därefter jobbar jag hårt för att nå bästa resultat. Genom att faktiskt aktivt mäkla och inte bara låta Hemnet göra jobbet vill jag alltid presentera unika köpare som är noggrant utvalda för just din bostad.

Vad skiljer Kenan Hasanoglu från andra mäklare?

Min främsta styrka är att jag ständigt arbetar proaktivt i din försäljningsprocess. Jag vägleder, rekommenderar och analyserar potentiella hinder för att du som säljare skall kunna luta dig tillbaka i en stor affär.

Vid val av en tjänst är mitt mål att du som kund ska känna att du har fått den förväntade bilden på tjänsten utefter dina behov.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Mitt arbete i Malmö med omnejd har tagit mig till många olika bostäder och familjeförhållanden. Idag behärskar jag alla bostadstyper och är förvaltar varje kundkontakt.

Sydöstra innerstan är ett område med mycket potential och det har varit givande att få följa den utvecklingen i många år.

Idag fokuserar jag på Västra delarna av Malmö och driver vårt Västra kontor här. Här tar jag gärna en promenad ner mot Ribersborg samtidigt som jag tar samtal eller äter god mat i någon av de lokala restaurangerna.

Hur marknadsför Kenan sina bostadsförsäljningar?

Idag har vi förmånen att erbjuda dig som kund en av de absolut starkaste bostadssajterna efter Hemnet. Fastighetsbyran.se erbjuder dig en bred räckvidd och en exponering som är svår att mäta med andra hemsidor.

Med var fjärde försäljning ökar vi också förutsättningarna för dig att träffa rätt köpare för din bostad som i sin tur leder till att du som kund får bäst betalt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-11-04.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Kenan säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
Kenan erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Kenan Hasanoglu
är mäklare på

Är du Kenan Hasanoglu?
Logga in och redigera din presentation här.