Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Lysekil

Fastighetsbyrån Lysekil

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Lysekil

Din mäklare i
Lysekil
Affärsmässighet, trovärdighet och engagerad är tre viktiga ledord som speglar vårt arbete. För oss är varje affär unik och vårt mål är att alltid göra en så bra affär som möjligt för såväl köpare som säljare. Vi arbetar därför aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten och att kunna möta våra kunders önskemål om en helhetslösning för boende.

På kontoret i Lysekil möter du personer som har stor erfarenhet av den lokala fastighetsmarknaden och ett brett kontaktnät vilket krävs för ett lyckat resultat. Fastighetsbyrån är Sveriges största mäklare och vårt kontor hjälper årligen cirka 250 familjer genom deras köp- och säljprocess.

Om du har några frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Lysekil
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Åsa Larsson mäklare
Åsa Larsson

Det viktigaste för mig, är att anpassa mig i varje unik affär och se till att både säljare och köpare blir nöjda. Som person är jag engagerad, har hög tillgänglighet och ambitionsnivå samt är dessutom lyhörd, effektiv och noggrann. De egenskaperna, tillsammans med att jag alltid har ett leende på läpparna, medför att jag har hög kundnöjdhet. Fastighetsbyrån, som både är Sveriges och Lysekils...

Mäklare Åsa Larsson
Philip Samuelsson mäklare
Philip Samuelsson

Jag anser att som säljare så skall man känna sig involverad i varje beslut som tas, därför är kommunikationen mellan mig som mäklare och er som säljare något jag värdesätter extra högt. I min värld så arbetar vi tillsammans och därför ger jag er det fokus ni förtjänar. Att jag arbetar stenhårt för att ni som säljare skall få högsta möjliga slutpris är väl inget jag ens behöver gå in på?

Mäklare Philip Samuelsson
Mäklarbild saknas
Jörgen Hammargren

Jörgen Hammargren är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Lysekil, Bohuslän, Brastad, Fiskebäckskil, Grundsund och Västkusten.

Mäklare Jörgen Hammargren
Mäklarbild saknas
Phillip Loewen

Phillip Loewen är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Lysekil, Bohuslän, Brastad, Fiskebäckskil, Grundsund, Västkusten, Munkedal, Dingle och HedekasHällevadsholm.

Mäklare Phillip Loewen
Mäklarbild saknas
Josefine Franzén

Josefine Franzén är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Lysekil, Bohuslän, Brastad, Fiskebäckskil, Grundsund och Västkusten.

Mäklare Josefine Franzén

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Lysekil.

Fastighetsbyrån Lysekil
Kungsgatan 53
45333 Lysekil

lysekil@fastighetsbyran.se

0523-13125

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Lysekil?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.