Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Salem

Fastighetsbyrån Salem

Fastighetsbyrån Salem

I drygt tre decennier har vi funnits på plats i området och därför finner du hos oss en gedigen lokal förankring. Här finns familjer som gjort sina bostadsköp i flera generationer genom oss. Vi är marknadsledande i området och har kraftigt ökat vår försäljning de senaste åren då efterfrågan är stor.

Alla på kontoret arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Vi är lyhörda och samarbetar alltid för att kunna skräddarsy vår tjänst och tillgodose dina önskemål på bästa sätt. Vi vill vara det självklara valet för dig som vill byta bostad. Tveka inte att kontakta oss när du har frågor eller funderingar, vi hjälper dig gärna!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Våra mäklare

Ann Sjöblom mäklare
Ann Sjöblom

Jag har jobbat som mäklare i området i snart 20 år och är uppvuxen i en grannkommun. Sedan 2013 har vi haft kontor i Salem centrum. Det har givit mig en väldigt god lokalkännedom och kunskap om marknaden. Jag vet vad köparna söker och hur jag på bästa sätt ska sammanföra rätt köpare med rätt säljare – en egenskap som resulterat i många smidiga affärer och nöjda kunder. Jag kom i kontakt med...

Mäklare Ann Sjöblom
Danielle Hamrin mäklare
Danielle Hamrin

Jag ser det som ett privilegium att genom hög service, noggrannhet och personlig kontakt få hjälpa nöjda kunder med en av livets största affärer och att uppnå högsta möjliga slutpris. För mig viktigt att både säljare och köpare känner sig väl omhändertagna och mitt mål är att bygga långsiktiga relationer. Jag har en fastighetsmäklarutbildning och kandidatexamen i företagsekonomi och har...

Mäklare Danielle Hamrin
Stina Ericsson Larosa mäklare
Stina Ericsson Larosa

Stina Ericsson Larosa är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Salem och Rönninge.

Mäklare Stina Ericsson Larosa

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Salem.

Fastighetsbyrån Salem
Säbytorgsvägen 4B
14430 Rönninge

salem@fastighetsbyran.se

08-566 401 75

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Salem?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.