Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Falun

Fastighetsbyrån Falun

5 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Din mäklare i Falun!
Falun är en residensstad och världsarvstad i Dalarna och här erbjuds en genuin småstadsidyll med lång och unik historia. Staden ligger i ett sjörikt område med fina rekreationsmöjligheter för den som älskar naturen.

Fastighetsbyrån har funnits i Falun sedan 1969 och med vår långa erfarenhet, lokala förankring, kunskap och banknära samarbete kan vi erbjuda dig mycket goda förutsättningar att genomföra en både trygg och lyckad fastighetsaffär.

Vi hoppas att du med förtroende vänder dig till oss när du har frågor eller funderingar kring ditt boende. Välkommen in till oss!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Falun
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Anel Motovac mäklare
Anel Motovac

Jag ser till att du som säljare blir 100 % nöjd genom att vara lyhörd, affärsmässig och driven. Jag kommer att sträva efter att alla potentiella köpare ser värdet av din bostad så du får ett så högt slutpris som möjligt!

Mäklare Anel Motovac
Robin Karlsson mäklare
Robin Karlsson

Robin Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Falun, Bjursås, Enviken, Grycksbo, Linghed, Sundborn, Svärdsjö, Sågmyra och Toftbyn.

Mäklare Robin Karlsson
Mäklarbild saknas
Mattias Augustsson

Mattias Augustsson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter i Falun, Bjursås, Enviken, Grycksbo, Linghed, Sundborn, Svärdsjö, Sågmyra och Toftbyn.

Mäklare Mattias Augustsson
Mäklarbild saknas
Monica Sahlin

Monica Sahlin är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Falun, Bjursås, Enviken, Grycksbo, Linghed, Sundborn, Svärdsjö, Sågmyra och Toftbyn.

Mäklare Monica Sahlin

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Falun.

Fastighetsbyrån Falun
Åsgatan 25
79171 Falun

falun@fastighetsbyran.se

023-18260

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Falun?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.