Izabela Nowak, Mäklare på Mäklarhuset Kungsbacka

Izabela
Nowak
Mäklare på Mäklarhuset

3 av 5 i betyg
Visa Izabelas rekommendationer

Om Izabela Nowak

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Izabela?

Under mina 20 år som fastighetsmäklare har jag fått förtroende att hjälpa till med många bostadsbyten och har idag flera nöjda och återkommande kunder som köper eller säljer sin bostad genom mig. Vad kan jag göra för dig som kund? Tack vare min långa erfarenhet som fastighetsmäklare har jag stor kunskap om branschen och god lokalkännedom, med tiden har jag blivit specialist på många områden. Du kan alltid känna dig trygg med mig som din mäklare oavsett om du skall köpa din bostad eller sälja den.

Vad skiljer Izabela Nowak från andra mäklare?

Det som kännetecknar mig är fokus och stort engagemang för din bostadsaffär!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i centrala Göteborg i 12 år och känner till områdets alla fördelar samt de flesta föreningarna. Dessutom bor jag i Linnéstaden sedan år 2000, min dotter har gått på dagis här, grundskola och nu skall ho börja på gymnasium. Jag vet var skolorna ligger, var man går ut och äter eller tar en fika med en kompis. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och kan anpassa marknadsföringen så vi når rätt köpare till just din bostad den dagen du skall sälja.

Hur marknadsför Izabela sina bostadsförsäljningar?

Det viktiga är inte att nå ut till så många som möjligt det viktiga är att nå ut till potentiella och rätt köpare, köpare som vill köpa din bostad. Varje bostadsaffär är unik därför är det viktigt att anpassa marknadsföringen utifrån vilken bostad som skall säljas. Att sälja en 1:a i innerstaden kräver annan marknadsföring än att sälja en våning i innerstaden eller en fastighet på Näset eller Hovås. Jag anpassar marknadsföringen så vi når rätt köpare, det gör att jag får bättre betalt för din bostad. Vill du veta hur jag skulle arbeta med försäljningen av just din bostad? Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-04-22.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Izabela säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Izabela erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
IZABELAS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Izabela Nowak
är mäklare på

Är du Izabela Nowak?
Logga in och redigera din presentation här.