Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Skara

Fastighetsbyrån Skara

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Skara

Välkommen till oss på Fastighetsbyrån för personligt engagemang och professionell service i din fastighetsaffär. Redan 1968 öppnades vårt kontor i Skara och vi sitter idag välplacerat i fina lokaler i centrala Skara.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder så som villor, bostadsrätter, gårdar, tomter och kommersiella fastigheter och kan bistå dig med alla delar av din bostadsaffär. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, smidigt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. För oss är det viktigt att vara personliga och lyhörda och vi sätter alltid dig som kund i fokus. Våran lokala förankring och kunskap i kombination med de möjligheter vårt banknära samarbete ger dig som kund bra förutsättningar för att din bostadsaffär kan genomföras både affärsmässigt och tryggt.

Vilken fas du än befinner dig i- tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös dialog!

Vänliga hälsningar från oss på Fastighetsbyrån i Skara

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Skara
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Lars Johansson

Lars Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Grästorp, Götene, Lidköping, Skara och Vara.

Mäklare Lars Johansson
Mäklarbild saknas
Calle Lövgren

Calle Lövgren är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Skara, Axvall, Skaraborg och Varnhem.

Mäklare Calle Lövgren

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Skara.

Fastighetsbyrån Skara
Järnvägsgatan 8
53239 Skara

skara@fastighetsbyran.se

0511-16090

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Skara?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.