Fastighetsbyrån Danderyd

Fastighetsbyrån Danderyd

4,6 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Danderyd

Fastighetsbyrån i Danderyd finns i ny vacker lokal i nybyggda glashuset intill Mörby centrum. Här har vi ett unikt och lättillgängligt läge mitt i Danderyd. Vi är enbart verksamma i Danderyds kommun vilket ger oss en unik lokalkännedom och kontaktnät. Vi arbetar mycket med vårt rikstäckande kundregister vilket är en stor tillgång då du ska sälja din bostad eftersom vi ofta redan har köparna.

Vi har också ett unikt banksamarbete då vi ingår i Swedbankkoncernen. Vi hjälper din köpare hela vägen till budgivning och finansiering.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Danderyd
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Magdalena Örtegren mäklare
Magdalena Örtegren

Jag har lång erfarenhet som mäklare och arbetar helt lokalt, är endast verksam i Danderyd. Det innebär att jag har ett stort nätverk med kunder som köpare till din bostad. Jag har goda referenser....

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Magdalena Örtegren
Victor Ydrauw mäklare
Victor Ydrauw

Noggrannhet, målmedvetenhet och att alltid hålla en hög servicenivå är mina nycklar i jobbet. Det i kombination med att ha Sveriges största mäklarföretags resurser i ryggen skapar optimala förutsättningar för en lyckad bostadsförsäljning. Jag har flera rekordförsäljningar på min meritlista och kan lämna goda referenser. Kontakta mig så skräddarsyr vi ett upplägg som passar dig.

Mäklare Victor Ydrauw
Shervin Hashemi mäklare
Shervin Hashemi

Jag jobbar uteslutande i Danderyds kommun - Vill du få bäst betalt för din bostad, eller få en värdering av din lokala expert? Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte.

Mäklare Shervin Hashemi
Mattias Mardini mäklare
Mattias Mardini

Det finns ingen mäklare som är mer påläst än vad jag är. Jag drivs av försäljning och nöjda kunder och fokuserar på rätt saker. Det handlar om att vara engagerad och flexibel, att se till vad kunden vill ha och att se till att slutpriset blir det högsta möjliga.

Mäklare Mattias Mardini

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Danderyd.

Fastighetsbyrån Danderyd
Golfvägen 2
18231 Danderyd

danderyd@fastighetsbyran.se

08-585 702 00

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Danderyd?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.