Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Järfälla

Fastighetsbyrån Järfälla

5 av 5 i betyg
Fastighetsbyrån Järfälla

Söker du en välutbildad och kunnig mäklare som kan ge dig råd för att nå den bästa bostadsförsäljningen? På Fastighetsbyrån har vi kunskapen, erfarenheten och engagemanget som krävs för att göra våra kunder mycket nöjda. Kontakta oss så berättar vi mer!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Järfälla
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Oscar Rehn mäklare
Oscar Rehn

Jag är lyhörd och ger mig inte förens du är nöjd. Det har i fler fall resulterat i många rekord försäljningar oavsett vilken typ av objekt som ska säljas. Kontakta mig för att få dina bostadsdrömmar uppfyllda.

Mäklare Oscar Rehn
Ian Collett mäklare
Ian Collett

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Mäklare Ian Collett
Amanda Pettersson mäklare
Amanda Pettersson

Mitt yttersta mål som din mäklare är att ge dig som säljare de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Mina tidigare kunder beskriver mig som engagerad, ärlig, driven, noggrann och kommunikativ. Varje enskild bostadsaffär är unik. Genom att skräddarsy varje försäljning för just din unika bostad så maximerar vi försäljningspriset. Omsorgsfullt tar jag hand om mina kunder genom hela...

Mäklare Amanda Pettersson
Per Andersson mäklare
Per Andersson

Per har jobbat som fastighetsmäklare i området sedan 2006 och har en mycket god erfarenhet och kännedom om den lokala marknaden. Under hela sin verksamma tid har Per varit en av områdets mest anlitade mäklare. Han har lång erfarenhet av eget lantbruk, vilket innebär att han gärna tar uppdrag som gäller såväl hästgårdar som storskaliga lantbruk. Han är van att projektera och sälja...

Mäklare Per Andersson
Mathias Nesselsten mäklare
Mathias Nesselsten

Väljer du mig får du en mäklare som är fokuserad på göra både säljare och köpare nöjda. Jag är väldigt noggrann av mig och missar inga detaljer när jag arbetar. En bra egenskap att ha inom denna bransch!

Mäklare Mathias Nesselsten
Daniel Medel Bencze mäklare
Daniel Medel Bencze

När ni väljer mig som mäklare så får ni en mäklare som kommer att göra sitt yttersta för att ni ska vara nöjda från början till slut och långt efter. Min ambition är att både köpare och säljare ska känna sig trygga under hela processen, detta genom god kommunikation, tillgänglighet och tillit. Jag är uppvuxen i Järfälla, vilket innebär att jag har en lysande lokalkännedom och ett brett...

Mäklare Daniel Medel Bencze
Robert Löwkrantz mäklare
Robert Löwkrantz

I sexton år har jag haft förmånen att hjälpa personer i Järfälla att köpa och sälja bostad. Min långa erfarenhet av att förmedla bostäder har resulterat i hög kundnöjdhet samt många återkommande kunder och rekommendationer. Under min tid i Järfälla har jag förmedlat hundratals hus och lägenheter i hela kommunen. Det har gett mig en områdeskännedom som är till stor fördel för mina kunder. När du...

Mäklare Robert Löwkrantz
Mäklarbild saknas
Håkan Karman

Håkan Karman är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll, Viksjö, Upplands-Bro, Bro och Kungsängen.

Mäklare Håkan Karman
Mäklarbild saknas
Ahmed Waad

Ahmed Waad är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare Ahmed Waad

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Järfälla.

Fastighetsbyrån Järfälla
Allmogevägen 5
17757 Järfälla

jarfalla@fastighetsbyran.se

08-584 009 80

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Järfälla?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.