Susanne Hansen, Mäklare på Fastighetsbyrån Båstad

Susanne
Hansen
Mäklare på Fastighetsbyrån

5 av 5 i betyg
Visa Susannes rekommendationer

Om Susanne Hansen

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Susanne?

Jag har jobbat på Fastighetsbyrån sedan 2007 och älskar mitt jobb! Med stort engagemang, lyhördhet och driv är min ambition att alltid överträffa dina förväntningar!

Vad skiljer Susanne Hansen från andra mäklare?

Bjärehalvön är en av de vackraste platser jag vet! Att få jobba här, möta nya människor varje dag och få hjälpa mina kunder med sin kanske livs största affär gör att jag jämt går till jobbet med ett leende på läpparna! Mina kunder beskriver mig som engagerad, ödmjuk, professionell och lyhörd. Jag brinner för nöjda kunder, försäljning, inredning och fotografering. Och några av mina viktigaste värdeord under bostadsprocessen är noggrannhet, kvalité och tät återkoppling. Att anlita ett mäklarföretag som är rikstäckande ger dig många fördelar, bland annat ett stort kontaktnät med flera potentiella köpare men också ett företag i framkant som ständigt utvecklar nya lösningar för dig som kund. Välkommen att kontakta mig om du är nyfiken på bostadsmarknaden, ska sälja din bostad, vill ha hjälp med en värdering eller om du söker ditt drömboende på Bjärehalvön!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat i Båstad kommun i flera år har jag god lokalkännedom och känner till områdets fördelar och närheten till skolor, natur, caféer, matbutiker och kommuntikaton. Vi har ett stort bevakningsregister och har god kontakt med flera potentiella köpare som just nu söker bostad i området.

Hur marknadsför Susanne sina bostadsförsäljningar?

För att nå många potentiella köpare marknadsför vi din bostad i flera olika kanaler. Vi har många kunder i vårt bevakningsregister som söker bostad på Bjärehalvön. Förutom matchningen med dem så marknadsför vi din bostad på Fastighetsbyran.com, Hemnet, Mäklartipset (överst på Hemnet), i vårt skyltfönster, sociala medier, genom utskick i området samt tidningsannons. Självklart är det du som bestämmer vilka kanaler du önskar.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-08-04.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Susanne säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Susanne erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Susanne Hansen
är mäklare på

Är du Susanne Hansen?
Logga in och redigera din presentation här.