Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

4,3 av 5 i betyg

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Emma Tykeson mäklare
Emma Tykeson

Mäklaryrket har alltid varit mitt drömyrke och att vägleda dig som kund med mitt engagemang är min främsta och viktigaste uppgift. Jag är van att arbeta hårt och nå mina mål och ger alltid 150% tills jag lyckas. Jag drivs av att med min kunskap, engagemang och lyhördhet göra det enkelt och tryggt för dig som vill förändra din bostadssituation och hitta ditt nya drömboende.

Mäklare Emma Tykeson
Hugo Jareteg mäklare
Hugo Jareteg

För dig som kund är det viktigt att välja en mäklare som är tillgänglig - för mig är detta A och O. Att ha en aktiv kontakt och att alltid kunna nå sin mäklare lägger grunden för en bra försäljning. Jag jobbar alltid med höga målsättningar och strävar alltid efter att nå bästa möjliga resultat!

Mäklare Hugo Jareteg
Izabella Sistani mäklare
Izabella Sistani

Förutom att jag vill att du som säljare ska vara 100% trygg och nöjd under hela processen är mitt mål att se till att vi ska få ut högsta möjliga slutpris.

Mäklare Izabella Sistani
Mäklarbild saknas
Anita Subasic

Anita Subasic är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Angered, Bergsjön, Bergum, Gunnared, Kortedala och Nylöse.

Mäklare Anita Subasic
Mäklarbild saknas
Lisa Berthelsen

Lisa Berthelsen är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus i Angered, Bergsjön, Bergum, Gunnared, Kortedala och Nylöse.

Mäklare Lisa Berthelsen
Mäklarbild saknas
Adam Adra

Adam Adra är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Ale, Alingsås, Angered, Annedal, Askim, Backa, Bengtsfors, Bergsjön, Bergum, Biskopsgården, Björkekärr, Björlanda, Bollebygd, Borås, Brunnsbo, Brämaregården, Bäckebol, Dals-Ed, Essunga, Falköping, Färgelanda, Grästorp, Gullspång, Gunnared, Göteborgs domkyrkodistrikt, Göteborgs Karl Johan,...

Mäklare Adam Adra
Mäklarbild saknas
Patrik Andersson

Patrik Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Ale, Angered, Bergsjön, Bergum, Gunnared, Kortedala och Nylöse.

Mäklare Patrik Andersson
Mäklarbild saknas
Siran Markusian

Siran Markusian är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Ale, Angered, Bergsjön, Bergum, Gunnared, Kortedala, Kungälv och Nylöse.

Mäklare Siran Markusian
Mäklarbild saknas
Jan Rudolph

Jan Rudolph är mäklare på Fastighetsbyrån och förmedlar fritidshus, radhus, tomter, villor i Angered, Bergsjön, Bergum, Gunnared, Kortedala och Nylöse.

Mäklare Jan Rudolph

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Göteborg.

Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost
Storås Industrigata 14
42469 Angered

gbgnordost@fastighetsbyran.se

031-3520010

Är du kontorschef på Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.